Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ



Ματαιώθηκε η εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα – Τι συνέβη

 Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιώργος Λιάγκας συμφώνησαν να συναντηθούν τηλεοπτικά στην εκπομπή «Το Πρωινό» σήμερα, Τετάρτη 8 Μαΐου, όμως αυτή η εμφάνιση ματαιώθηκε.

 



Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κατερίνα Καινούργιου – Ανδρέα Μικρούτσικο: «Προφανώς δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»

Τα σχόλια που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Κατερίνα Καινούργιου και την απάντηση που έδωσε η παρουσιάστρια, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης 30 Απριλίου στην εκπομπή που παρουσιάζει «Ηappy Day».



Ο Λιάγκας στήριξε την Καινούργιου: «Ανδρέα, ήσουν φάουλ» – Το sms του Μικρούτσικου στον παρουσιαστή

Ο Γιώργος Λιάγκας στήριξε την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου που την αποκάλεσε «καλύτερο καβαλάρη της αυτοαναφορικότητας».



Τέλος ο Α.Μικρούτσικος από την εκπομπή της Κ.Καινούργιου: «Όλο το Σάββατο έκλαιγα στο σπίτι μου»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν πρόκειται να επιστρέψει ξανά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα.

Τα όσα είπε η παρουσιάστρια σχολιάστηκαν και στο Πρωινό, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να συνομιλεί με μηνύματα με τον Γιώργο Λιάγκα.



Μαλέσκου για την συνεργασία με τον Μικρούτσικο: «Αν έχω διαφορετικές θέσεις, δεν θα διστάσω να τις εκφέρω»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» φιλοξένησε την Ιωάννα Μαλέσκου το πρωί της Πέμπτης και η παρουσιάστρια εξήγησε γιατί δέχτηκε να επιστρέψει στην τηλεόραση στο νέο της project, Tv Queen και μίλησε για την συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.



Ανδρέας Μικρούτσικος: «Αν έρθει η Σπυροπούλου στο TV Queen, είναι η μέρα που θα αρρωστήσω»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος περιέγραψε με θετικά λόγια την πρώτη του συνάντηση με την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία θα παρουσιάσει το «TV Queen» μέσα από την συχνότητα του Open. Πώς όμως αντέδρασε στο ενδεχόμενο να κάνει guest εμφάνιση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;