Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Ο Γιώργος Λαμπάτος συναντήθηκε με τον Μάρκο Σεφερλή – «Θα τον ευγνωμονώ για πάντα»



Την πρώτη τους συνάντηση μετά το τέλος της κόντρας τους και τη συμφιλίωσή τους είχαν ο Γιώργος Λαμπάτος και ο Μάρκος Σεφερλής, καθώς μετά από πρωτοβουλία του δεύτερου θα συνεργαστούν ξανά.

Όπως επισημαίνει σε σχετικό της ρεπορτάζ η εφημερίδα «Espresso», το τετ α τετ των δύο ηθοποιών πραγματοποιήθηκε πριν από 10 περίπου ημέρες και ο ένας έπεσε στην αγκαλιά του άλλου.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Espresso», ο Γιώργος Λαμπάτος τόνισε πως περίμενε αυτή τη στιγμή για πολλά χρόνια και πως θα ευγνωμονεί για πάντα τον Μάρκο Σεφερλή. «Ήταν πραγματικά μια στιγμή που περίμενα εδώ και χρόνια. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με τον Μάρκο, αντιθέτως μας συνδέει μια βαθιά φιλία που από λάθη παραλίγο να σβήσει. Και θα ήταν πολύ άδικο αυτό», επεσήμανε.

«Ο Μάρκος με ρώτησε λεπτομέρειες για το πώς είναι η υγεία μου και πώς περνούσα όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν τόσο ζεστός μαζί μου, που δεν ένιωσα ούτε στιγμή ότι δεν υπήρξαμε φίλοι και παλιοί συνεργάτες. Και πάλι θέλω να τον ευχαριστήσω δημοσίως για τη μεγάλη του καρδιά. Θα τον ευγνωμονώ για πάντα», συμπλήρωσε.