Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

Η Φαίη Σκορδά ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια δηλώσεων σε event



Μια δύσκολη περίοδο διανύει η Φαίη Σκορδά το τελευταίο διάστημα.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, βρέθηκε σε event που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο για το «Make a wish» τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη.

«Σήμερα γιορτάζουμε τα 44 χρόνια της ευχής. Είναι η παγκόσμια ημέρα ευχής και σε 50 χώρες γιορτάζουμε αυτό το σπουδαίο έργο του “Make a Wish”. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ συγκινητική εδώ και συγκινούμαι και ‘γω γιατί καθώς ερχόμουν συνάντησα κάποια παιδιά τα οποία τα είχα γνωρίσει μικρά και κάποια ήταν στις αγκαλιές. Παιδιά ευχής που τώρα έχουνε μεγαλώσει και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο όμορφο», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Δεν ξεχωρίζω κάποια εκπλήρωση ευχής περισσότερο. Αυτό που με αγγίζει πάντα είναι το βλέμμα των μαμάδων», πρόσθεσε.

«Το δικό σας φως για να μη χάνετε το δρόμο σας ποιο είναι» ρώτησε τότε η ρεπόρτερ για να ξεκινήσει η παρουσιάστρια να μιλάει, αλλά να μην μπορεί να συγκρατήσει τη συναισθηματική της φόρτιση. «Τώρα εγώ είμαι και σε μια περίοδο λίγο…» εξήγησε η παρουσιάστρια και άρχισε να κλαίει, διακόπτοντας για λίγο τις δηλώσεις.

Ύστερα από τη σύντομη διακοπή, η Φαίη Σκορδά ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της δηλώσεις λέγοντας: «Το δικό μου φως είναι η δύναμη που παίρνω από τα παιδιά. Και από τα δικά μου παιδιά και όλα τα παιδιά που είναι εδώ».