Οι περισσότερες συνταγές για σπιτικές λεμονάδες περιέχουν πολλά λεμόνια και αρκετή ζάχαρη...
Αν προσέχεις τη διατροφή σου και δεν θέλεις να πάρεις τζάμπα θερμίδες μπορείς να αντικαταστήσεις την επεξεργασμένη ζάχαρη με το μέλι ενώ αν θέλεις ακόμα πιο πλούσιο άρωμα μπορείς να ακολουθήσεις το εξής απλό κόλπο.
Να χρησιμοποιήσεις ΟΛΟ το λεμόνι. Ναι. Έτσι θα έχεις την πιο μυρωδάτη λεμονάδα που έχεις πιει ποτέ.
Υλικά
Μπλέντερ
2 μεγάλα λεμόνια
75 ml γάλα καρύδας
4 κ.σ μέλι
1 λίτρο παγωμένο νερό
Εκτέλεση
1. Κόψε τις άκρες από τα λεμόνια, ξέπλυνέ τα καλά και τεμάχισέ τα σε μικρά κομμάτια για να τα ρίξεις στο μπλέντερ μαζί με το παγωμένο νερό. Χτύπησε τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
2. Σούρωσε το μείγμα και βάλτο ξανά στο μπλέντερ με το μέλι και το γάλα καρύδας.
3. Σέρβιρέ το με μπόλικο πάγο και προαιρετικά φύλλα δυόσμου για έξτρα άρωμα.