Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

Λαρισα



Λάρισα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν μετά από τροχαίο ατύχημα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά το πρωί της Τρίτης του Πάσχα, έξω από τη Λάρισα και συγκεκριμένα στον δρόμο ανάμεσα από Πυργετό και Παλαιόπυργο, όταν ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του.



Λάρισα: ΙΧ συγκρούστηκε με πατίνι – Τραυματίστηκαν δύο ανήλικοι

Το μεσημέρι της Τετάρτης στη Λάρισα σημειώθηκε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν ένα ΙΧ και ένα πατίνι, όπου επέβαιναν ανήλικοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας onlarissa.gr το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τη 1:30 το μεσημέρι στη Λεωφόρο Καραμανλή, όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν.



Τραγωδία στον Τύρναβο: Νεκρός 59χρονος σε τροχαίο – Πώς έχασε τον έλεγχο

Ένα τροχαίο δυστύχημα, με θύμα έναν 59χρονο δικυκλιστή, σημειώθηκε λίγο μετά τις 6.30 π.μ. τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην παλιά οδό Τυρνάβου Ελασσόνας στο ύψος του Δαμασίου.

Το τροχαίο, σύμφωνα με το onlarissa.gr, σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.



Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών για το Final Four της Volley League στη Λάρισα

Η αστυνομική διεύθυνση Λάρισας με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών για το Final Four της Volley League στο οποίο συμμετέχουν Μίλωνας, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:



Λαρισαίος εγκλώβισε διαρρήκτες σε ασανσέρ επί 2,5 ώρες, κόβοντας το ρεύμα

Με έναν πρωτότυπο τρόπο παγίδευσε ένας ένοικος πολυκατοικίας τους κλέφτες, που επιχείρησαν να διαρρήξουν το διαμέρισμά του στη Λάρισα, εγκλωβίζοντάς τους στο ασανσέρ. Ο πολυμήχανος ένοικος έκλεισε τους διαρρήκτες επί 2,5 ώρες στον ανελκυστήρα, τα ξημερώματα της 24ης Μαρτίου.



Τηλεοπτική πειρατεία: Ακόμα μία σύλληψη και 3 χρόνια φυλάκιση σε ηγετικό μέλος στη Λάρισα

Μία ακόμα σύλληψη σημειώθηκε στην Αττική κατά της τηλεοπτικής πειρατείας.

 

Στη σύλληψη ενός 60χρονου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ, μετά από μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης (07.03.24) σε οικίες και επιχειρήσεις σε περιοχή της Αττικής.