Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

κρήτη



Αστυνομικοί έλεγχοι για τροχαίες παραβάσεις, ναρκωτικά και όπλα στην Κρήτη

Συνεχίζονται οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις που πραγματοποιούνται στην Κρήτη από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης. Σκοπός των δράσεων είναι η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, η καταστολή της εγκληματικότητας, η προστασία των ανηλίκων από παραβατικές συμπεριφορές και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.



Σεισμός 3 Ρίχτερ «ταρακούνησε» την Άρβη της Κρήτης

Σεισμός μεγέθους 3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα (6/5), στα νότια της Άρβης στην Κρήτη.

Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 28,4 χιλιόμετρα.

Η Άρβη είναι παραθαλάσσιο χωριό στο Δήμο Βιάννου της ομώνυμης επαρχίας. Υπάγεται στο Δημοτικό διαμέρισμα Αμιρά.



Βάρκα με 33 μετανάστες εντοπίστηκε νότια της Κρήτης

Βάρκα, στην οποία επέβαιναν 33 μετανάστες, εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής από φορτηγό πλοίο, σε θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης.

Τα 33 άτομα μεταφέρθηκαν αρχικά στους Καλούς Λιμένες και αμέσως μετά, σε χώρο στο Ηράκλειο,σύμφωνα με το ΑΠΕ.



Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ν. Καζαντζάκης», λόγω απείθαρχων επιβατών

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» αεροσκάφος που εκτελούσε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας πτήση από τη Γλασκόβη της Σκοτίας προς τη Χουργκάντα της Αιγύπτου.



Ηράκλειο: Άγνωστοι «γάζωσαν» με καλάσνικοφ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παιδιά – Ένα άτομο βαριά τραυματισμένο

Άγνωστοι «γάζωσαν» με καλάσνικοφ ένα αυτοκίνητο το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης στο Τσιφούτ Καστέλλι στον Δήμο Γόρτυνας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τοπικά μέσα αναφέρουν πως στο αυτοκίνητο βρίσκονταν μέσα και παιδιά, ένα από τα οποία τραυματίστηκε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ένα άτομο έχει τραυματιστεί πολύ βαριά.



Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Χειροπέδες σε 33χρονο από το Ηράκλειο που απείλησε και εκφόβισε τη σύντροφό του

Καθημερινά είναι τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη χώρα μας. Ακόμα ένα έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από την Κρήτη, όπου ένας κομμωτής απείλησε και εκφόβισε τη σύντροφό του.