Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026 -

Ελλάδα



Θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν τη χώρα. Απίστευτες εικόνες από Ηλεία και Αλεξανδρούπολη. Βίντεο

Στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας, ντοκουμέντο καταγράφει τη στιγμή που ένας ανεμοστρόβιλος παρασύρει όχημα το οποίο και ανατρέπεται στην ΕΟ Πύργου Κυπαρισσίας. 



Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε οροφή καταστήματος σε εμπορικό κέντρο. Μια γυναίκα τραυματίστηκε στο κεφάλι. Βίντεο

Πανικός επικράτησε σε εμπορικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη όταν όταν ξαφνικά έπεσε η οροφή καταστήματος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά μια 45χρονη γυναίκα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα τραυματίστηκε στο κεφάλι και τον αυχένα.



Τήνος: Αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από πελώρια κύματα στο λιμάνι του νησιού. Βίντεο

Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν στην Τήνο από την κακοκαιρία καθώς κύματα εισέβαλαν στον χώρο στάθμευσης του λιμανιού και παρέσυραν σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η θάλασσα σκέπασε τον δρόμο στο λιμάνι, σπρώχνοντας τα αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο, προκαλώντας συγκρούσεις και υλικές ζημιές.



Ομόνοια: Τον τρόμο έζησε 30χρονος. Ιρανός έδωσε εντολή στο σκύλο του να του επιτεθεί για να τον ληστέψει

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας 30χρονος στην Ομόνοια, όταν ένας 21χρονος Ιρανός προκειμένου να του αποσπάσει χρήματα έβαλε τον σκύλο του να του επιτεθεί.



Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης παρακαλεί τους κάτοικους και τους επισκέπτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους

Ισχυρή καταιγίδα με θυελλώδεις ανέμους με χαρακτηριστικά ανεμοστρόβιλου σημειώθηκε στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης με αποτέλεσμα να προκληθούν πτώσεις δένδρων στο κέντρο της πόλης αλλά και ζημιές στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος και το λιμάνι χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί πολιτών.



Η κυβέρνηση βάζει αυστηρό πλαίσιο με όρους την εκπροσώπηση όλων των μπλόκων και τον τερματισμό των κινητοποιήσεων

Στην πανελλαδική σύσκεψη , οι εκπρόσωποι από περισσότερα από 50 αγροτικά μπλόκα αποφάσισαν να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό την Τρίτη 13 Ιανουαρίου.

Οι αγρότες ζητούν να κρατηθούν πρακτικά στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ τα τρακτέρ θα παραμείνουν στα μπλόκα, αφήνοντας όμως τους δρόμους ανοιχτούς.