Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Aπό 22 Απριλίου έως 4 Μαΐου το «καλάθι των νονών» – Στη Βουλή η σχετική τροπολογία

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για το παρατηρητήριο τιμών παιδικών παιχνιδιών, «καλάθι των νονών».



Θεσσαλονίκη: Σε διαβούλευση ο διαγωνισμός του ΟΣΕΘ για τη σύμβαση με τα ΚΤΕΛ

Δόθηκε επίσημα από τον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) το «εναρκτήριο λάκτισμα» για τη διενέργεια ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για την ανάθεση συγκοινωνιακού έργου στην ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης. Πρόκειται ουσιαστικά για την περιοχή που σήμερα εξυπηρετείται από σύμπραξη με επικεφαλής τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.



Συνελήφθη 69χρονος δραπέτης – Είχε εμπλοκή σε υποθέσεις απατών

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη 69χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις

Από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας εντοπίστηκε και συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, 69χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.



Ν. Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου να αναδειχθεί ισχυρή και σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ

«Πρέπει να αποδοκιμαστεί η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Πώς αξιοποίησε ο κ. Μητσοτάκης το 41% που του έδωσε ο λαός στις εθνικές εκλογές», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, το βράδυ της Τετάρτης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό Kontra24, προσδιορίζοντας έτσι το διακύβευμα των Ευρωεκλογών.



Our Ocean Conference - Θ. Σκυλακάκης: Το μέλλον ανήκει στις επόμενες γενιές και γι αυτές πρέπει να πετύχουμε

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17/04, η 9η Διάσκεψη Our Ocean Conference που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.



ΔΝΤ: Πρωτογενή πλεονάσματα 2,1% έως το 2029 για την Ελλάδα – Στο μικροσκόπιο υψηλά χρέη και ελλείμματα [πίνακας]

Σε τροχιά πρωτογενών πλεονασμάτων της τάξης του 2,1% από φέτος μέχρι και το 2029 και σταθερά πτωτική πορεία του χρέους της χώρας προβλέπει για την Ελλάδα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.