Τετάρτη 10 Ιουνίου 2026 -

Ελλάδα



Ελεύθερος κυκλοφορεί ο Σουδανός που προσπάθησε να βιάσει υπάλληλο: Πέρασε πάλι από το κατάστημα όπου εργάζεται η γυναίκα

Σοβαρές αντιδράσεις προκαλεί η υπόθεση του Σουδανού, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας και αφέθηκε ελεύθερος λίγες ημέρες μετά τη σύλληψή του, με την επιβολή περιοριστικών όρων.



Υπουργός Ανάπτυξης: «Η κυβέρνηση έχει κάνει πολλά ως τώρα για την ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών»

Είμαστε σε συζήτηση τόσο με τη βιομηχανία τροφίμων όσο και με τα σούπερ μάρκετ, ώστε να υπάρξουν μειώσεις τιμών σε προϊόντα ευρείας χρήσης από το μέσο ελληνικό νοικοκυριό.

Στοχεύουμε να υπάρξει συμφωνία



Κοζάνη: Μεγάλη αρκούδα εμφανίστηκε στην κοινότητα Ολυμπιάδα

Μεγαλόσωμη αρκούδα εμφανίστηκε στην κοινότητα Ολυμπιάδα Κοζάνης λίγο μετά της 23.00 χθες το βράδυ. Την προσοχή στις μετακινήσεις συνιστά στους κατοίκους ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ολυμπιάδας Δημήτρης Τουρούντζας, ο οποίος σε ανακοίνωση του αναφέρει:



Μαρία Καρυστιανού για μεταναστευτικό: Είναι υποχρέωσή μας να προστατεύσουμε τα σύνορα. Αν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις ασύλου θα γίνεται απέλαση

Η επικεφαλής της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία», Μαρία Καρυστιανού παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, όπου μίλησε για ένα εύρος σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνία, ενώ εξήγησε με σαφήνεια τις θέσεις του κόμματός της για το μεταναστευτικό.

Συγκεκριμένα, σημείωσε πως «οφείλουμε να προστατεύσουμε τα σύνορα. Είναι υποχρέωσή μας.



Αντιδράσεις για τις προτεινόμενες αλλαγές στη φορολογία των υβριδικών αυτοκινήτων. Αναμένονται διορθωτικές κινήσεις

Επανεξετάζονται από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών (ΥΠΕΘΟ) οι διατάξεις για τις αλλαγές στη φορολογία τωνυβριδικών αυτοκινήτων που ενσωματώθηκαν στο υπό διαβούλευση πολυνομοσχέδιο, μετά τις έντονες αντιδράσεις που καταγράφονται στο πλαίσιο της δημόσιας συζήτησης.



Πολάκης σε Φάμελλο: «Σε 10 ημέρες φέρε συμφωνία με Τσίπρα αλλιώς θα έχουμε εξελίξεις»

Προθεσμία δέκα ημερών έδωσε ο Παύλος Πολάκης στον Σωκράτη Φάμελλο για να φέρει συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση «θα υπάρξουν εξελίξεις».