Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

Κόσμος



Βίντεο με την τρελή πορεία λεωφορείου με 20 επιβάτες στην Αγία Πετρούπολη – Έπεσε στον ποταμό Μόικα

Ένα λεωφορείο γεμάτο με 20 πολίτες έπεσε στον ποταμό Μόικα, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας μετά από μια τρελή πορεία που καταγράφθηκε σε βίντεο.



Έξοδος 110.000 ανθρώπων από τη Ράφα – Κίνδυνος για διακοπή ανθρωπιστικών επιχειρήσεων

Περί τους 110.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την πόλη της Ράφα που βρίσκεται υπό την απειλή μεγάλης κλίμακας επίθεσης του ισραηλινού στρατού και έχουν κινηθεί προς ζώνες στον παλαιστινιακό θύλακα που θεωρούνται λιγότερο επικίνδυνες.



Απόπειρα πειρατείας κατά πλοίου στο Άντεν – Δέχθηκαν πυρά και εγκατέλειψαν

Πληροφορία για αποτυχημένη απόπειρα πειρατείας κατά πλοίου σε απόσταση 195 ναυτικών μιλίων ανοικτά του Αντεν ανακοίνωσε σήμερα ότι έλαβε το Κέντρο Επιχειρήσεων Θαλάσσιου Εμπορίου του Ηνωμένου Βασιλείου (UKMTO.

Το πλοίο προσεγγίστηκε από μικρό πλεούμενο που μετέφερε πέντε έως έξι ενόπλους με ανεμόσκαλες.



Ιαπωνία: Αναγκαστική προσγείωση Boeing 737 – Δεν λειτούργησε σωστά το πτερύγιο ενός φτερού

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στην Boeing καθώς σήμερα ένα αεροσκάφος Boeing 737, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Φουκουόκα.

Η πτήση 166 της United Airlines με 50 επιβάτες, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Φουκουόκα στη νοτιοδυτική Ιαπωνία ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα επέστεψε δηλώνοντας πως βρίσκεται σε «κατάσταση έκτακτης ανάγκης».



Ρωσία: Ο Πούτιν προτείνει να διοριστεί ξανά πρωθυπουργός ο Μισούστιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πρότεινε τον εκ νέου διορισμό του Μιχαΐλ Μισούστιν στη θέση του πρωθυπουργού, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της κάτω βουλής του κοινοβουλίου.



Ένα από τα αγαπημένα βιβλία του Μπαράκ Ομπάμα θα μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη ο Στίβεν Σπίλμπεργκ

Η A24 και η εταιρεία παραγωγής του Στίβεν Σπίλμπεργκ (Steven Spielberg) Amblin Entertainment ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη το διάσημο μυθιστόρημα του Αμερικανού συγγραφέα και μουσικού Τζέιμς Μακμπράιντ (James McBride), «The Heaven & Earth Grocery Store».