Σάββατο 25 Μαΐου 2024 -

Φωτιά



Στυλίδα: Λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ κινούταν στην Εθνική οδό

Το μεσημέρι της Τετάρτης τυλίχθηκε στις φλόγες τουριστικό λεωφορείο που κινούνταν στην εθνική οδό στο ύψος της σήραγγας Στυλίδας στο ρεύμα προς Ράχες.

Η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από τη μηχανή και γρήγορα εξαπλώθηκε σε ολόκληρο το όχημα, ενώ εκρήξεις συνόδευαν την καταστροφή του.



Μεγάλη φωτιά στα γραφεία του φαρμακευτικού κολοσσού Novo Nordisk, που παρασκευάζει το Ozempic

Μεγάλης κλίμακας πυρκαγιά κατακαίει τα γραφεία του φαρμακευτικού κολοσσού Novo Nordisk της Δανίας, στα περίχωρα της Κοπεγχάγης, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία. «Είναι μια τεράστια πυρκαγιά. Εχουμε αναπτύξει περί τους 100 πυροσβέστες», δήλωσε ο επικεφαλής επιχειρήσεων Μάρτιν Σμιθ διευκρινίζοντας ότι το κτίριο έχει εκκενωθεί.



Ξέσπασε ξανά φωτιά στο εργοστάσιο της Tesla στο Φρίμοντ – Το ιστορικό των πυρκαγιών

Άλλος ένας συναγερμός για φωτιά ήχησε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στο εργοστάσιο της Tesla στο Φρίμοντ, στο οποίο έχουν καταγραφεί αρκετές πυρκαγιές τα τελευταία χρόνια.



Κλιμάκιο του ΕΦΕΤ στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου που εμπλέκεται στην υπόθεση μαζικής τροφικής δηλητηρίασης μαθητών

Στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, που καταστράφηκε από πυρκαγιά, το βράδυ της Κυριακής 19/5 και εμπλέκεται στην υπόθεση μαζικής τροφικής δηλητηρίασης μαθητών στη Λαμία μεταβαίνει σήμερα,  κλιμάκιο του ΕΦΕΤ.

Το κλιμάκιο του ΕΦΕΤ μετέβη και το Σάββατο στο εργοστάσιο, αλλά δεν μπόρεσε να διενεργήσει ελέγχους καθώς ήταν κλειστή η γραμμή παραγωγής.



Βέροια: Αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε αντλία καυσίμων βενζινάδικου και πιάνει φωτιά

Φωτιά ξέσπασε σε βενζινάδικο στη Βέροια λόγω πρόσκρουσης αυτοκινήτου σε αντλία καυσίμων.



Εισαγγελική παρέμβαση για τη φωτιά στο εργοστάσιο που παρασκεύασε τα γεύματα που προκάλεσαν τροφική δηλητηρίαση σε μαθητές

«Δεν μπορεί να είναι τυχαίο» λέει μητέρα μαθητή που δηλητηριάστηκε για τη φωτιά στο εργοστάσιο που παρασκεύασε τα σχολικά γεύματα που φέρεται να ευθύνονται για την μαζική τροφική δηλητηρίαση σε μαθητές στη Λαμία.