Κυριακή 26 Μαΐου 2024 -

φλωρος



Εκτός Βουλής για 15 μέρες ο Κωνσταντίνος Φλώρος – Θα ζητηθεί άρση της ασυλίας του

Ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, μετά το περιστατικό που σημειώθηκε με τον πρώην βουλευτή των «Σπαρτιατών», Κωνσταντίνο Φλώρο που συνεπλάκη με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου, αποφάσισε την αποπομπή του από τη Βουλή για 15 ημέρες.



Σε Λέσβο, Σκύρο, Δωδεκάνησα και Χίο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος

Σχηματισμούς και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων σε Λέσβο, Σκύρο, Δωδεκάνησα και Χίο επισκέφθηκε, χθες, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος,ο οποίος και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό για το νέο έτος.



Η κόρη του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου ζητά δικαίωση για την ψυχή του πάτερα της

Η Γιώτα Μαρία η κόρη του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι τους στο Ψυχικό, ζητάει δικαίωση για την ψυχή του πατέρα της.



Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζητά τους φακέλους για την υπόθεση Φλώρου

Την παρέμβαση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών προκάλεσε η υπόθεση της αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου, με ιατρικές γνωματεύσεις που τον κήρυτταν ανάπηρο με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%. 



Υπόθεση Φλώρου: Παραδέχθηκε την πλαστογράφηση ο γιατρός

Προς κάθε κατεύθυνση με στόχο (και) να διερευνηθεί αν έχουν υπάρξει και άλλες αποφυλακίσεις αλά... Φλώρου, κινείται πλέον η έρευνα που διενεργεί η Εισαγγελία Διαφθοράς για την υπόθεση της υφ' όρων απόλυσης του 39χρονου επιχειρηματία με ποσοστό... αναπηρίας άνω του 67%.



Στην Εισαγγελία Διαφθοράς καταθέτει ο γιατρός που πλαστογράφησε την γνωμάτευση για τον Αρ. Φλώρο

Στην Εισαγγελία Διαφθοράς καταθέτει από τις 5 το απόγευμα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, ο γιατρός που καταγγέλλεται από τον διευθυντή του τμήματός του ότι πλαστογράφησε την ιατρική γνωμάτευση της υπνικής άπνοιας στον Αριστείδη Φλώρο.