Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Ευαγγελισμού



Επικοινωνία Παυλόπουλο με τη διοικητή του Ευαγγελισμού για την κατάσταση της υγείας του Παπαδήμου

Με τη διοικητή του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Νάγια Μητσάκου επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και των τραυματιών.

Ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε να μεταφέρουν στον κ. Παπαδήμο και στους τραυματίες συνοδούς του , τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.



Ο επίσκοπος Χριστουπόλεως και μητροπολίτης Μιλήτου στο Βατοπαίδι

 
 
Για την Ιερά Πανήγυρη του Ευαγγελισμού ,έφτασε στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου ο Μητροπολίτης Χριστουπόλεως Μακάριος.
 
Στην υποδοχή που του επεφύλαξαν οι Βατοπαιδινοί Πατέρες, η ομιλία του ήταν ομιλία καρδιάς με συναισθήματα αγάπης προς στην Ιερά Μονή και τον ηγούμενό της 


"Κόλαση" στην ψυχιατρική κλινική του "Ευαγγελισμού"

Όπως καταγγέλλουν από την ΠΟΕΔΗΝ, μια κλινική δυναμικότητας 20 κλινών, νοσηλεύει σήμερα Τετάρτη 5 Απριλίου 48 ασθενείς εκ των οποίων οι 28 είναι σε ράντζα στους διαδρόμους.
 


Η Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Με θρησκευτική ευλάβεια και με αισθήματα εθνικής υπερηφάνειας, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας τίμησε με λαμπρότητα την διπλή εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την Επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25



Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας παραβρέθηκε στο Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Κονγκό

Θέλησε να τελέσει την Πατριαρχική Λειτουργία ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στο Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Κονγκό .



Ο Γρεβενών Δαυίδ στην πανήγυρη του Ευαγγελισμού στο Βατοπαίδι (Φωτό)

Η εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου εορτάστηκε και φέτος στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γρεβενών κ. Δαυίδ και πλήθους προσκυνητών οι οποίοι φέτος έφτασαν τους 800 περίπου.