Σάββατο 25 Μαΐου 2024 -

Euroleague



Στο Βερολίνο για το Final Four της Euroleague ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε στην πρωτεύουσα της Γερμανίας που φιλοξενεί το Final Four και ετοιμάζεται να απολαύσει τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων.

Φυσικά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εκείνον έχει και η μάχη του αδερφού του, Κώστα, στον πρώτο ημιτελικό του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Φενέρ.



EuroLeague: Ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε MVP της σεζόν 2023-24

Πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν 2023-24 στη EuroLeague αναδείχθηκε ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό, όπως ψηφίστηκε από οπαδούς, δημοσιογράφους, αρχηγούς ομάδων και προπονητές.

Ο Αμερικανός έκανε μία εκπληκτική χρονιά στη διοργάνωση, κατά τη διάρκεια της οποίας ανέβηκε στην κορυφή της λίστας των σκόρερ της EuroLeague.



Euroleague: Οι διαιτητές του Final Four στο Βερολίνο

Το Final Four της Euroleague βρίσκεται πλέον λίγες ημέρες μακριά με τη δράση να αρχίζει την Παρασκευή 24 του μήνα και να ολοκληρώνεται με τον μεγάλο τελικό του Βερολίνου την Κυριακή στις 26 του Μαΐου.

Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές οι οποίοι θα βρεθούν στη Γερμανία και θα κλιθούν να διευθύνουν τις πολύ κρίσιμες αναμετρήσεις.



Euroleague: Η διπλή ένσταση του Παναθηναϊκού και ο έξαλλος Μπαρτζώκας – «Βράζουν» οι «αιώνιοι» για τα σφυρίγματα

Με αποφάσεις των διαιτητών κρίθηκαν χθες το βράδυ και τα δύο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός, έχασε με 82-80 στην παράταση από την Μπαρτσελόνα, με ένα σφύριγμα σε «νεκρό» χρόνο, από τον Γάλλο Ντιφαλά.



Ανακοίνωση Euroleague για Παναθηναϊκό – Αταμάν: Δηλώσεις σκόπιμα παραπλανητικές και εσφαλμένες

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι δηλώσεις που έκανε ο Εργκίν Αταμάν που ανέλυσε μία-μία τις φάσεις, έφεραν τελική την αντίδραση της Euroleague μέσω ανακοίνωσης, με την οποία γνωστοποιεί ότι έχει ξεκινήσει και πειθαρχική διαδικασία.



Αυτά είναι τα μπάτζετ της Euroleague – Πού βρίσκονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Η ισραηλινή ιστοσελίδα «Israel Hayom» αποκαλύπτει τα μπάτζετ όλων των ομάδων της Euroleague, με τα νούμερα σε ορισμένες περιπτώσεις να ζαλίζουν και φυσικά με ελληνικό ενδιαφέρον.