Σάββατο 11 Μαΐου 2024 -

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας του 23χρονου έξω από το κλαμπ στο Μαρούσι - 23χρονος νεκρός και δύο τραυματίες από την άγρια συμπλοκή - Αναζητείται ο δράστης



Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών γύρω από τη φονική συμπλοκή που σημειώθηκε έξω από γνωστό κλαμπ στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας, τα ξημερώματα προς Κυριακή (28.04.24), με νεκρό έναν 23χρονο άνδρα και άλλους δύο τραυματίες.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές αναζητούν τον δράστη της δολοφονίας του 23χρονου νεαρού έξω από το κλαμπ στο Μαρούσι.

Όλα συνέβησαν μετά τις 3 ξημερώματα. Το θύμα μαζί με έναν φίλο του έφτασε έξω από το κλαμπ και κάθισε για λίγα λεπτά στα σκαλάκια που βρίσκονται εκεί. 

Στη συνέχεια, ο δράστης βγήκε μαζί με άλλα άτομα από το κλαμπ. Δράστης και θύμα – που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρονται να γνωρίζονταν – ήρθαν σε έντονο λεκτικό καβγά, με τον 23χρονο να βγάζει όπλο από ένα τσαντάκι, που είχε πάνω του.

Ωστόσο, το όπλο μπλόκαρε, αλλά με μία από τις σφαίρες, πάνω στις προσπάθειες που έκανε, να εντοπίζεται ακριβώς δίπλα του, όπου τον βρήκαν πεσμένο μες στα αίματα οι αστυνομικοί. Σημειώνεται ότι κατά τις έρευνες στο σημείο του εγκλήματος εντοπίστηκε 22άρι πιστόλι μέσα σε γλάστρα. 

Τότε ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε το θύμα στο λαιμό. Ο 23χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και κατέληξε κατά τη μεταφορά του με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, καθώς έχασε πολύ αίμα.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν κι άλλοι δύο τραυματίες. Ο ένας φέρει τραύμα στην κοιλιά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και ο άλλος φέρει τραύμα από μαχαίρι στην ωμοπλάτη.

Μάλιστα, ο τελευταίος φέρεται να περπάτησε ο ίδιος μέχρι την Κηφισίας, αναζητώντας βοήθεια και μεταφέρθηκε μόνος του στο νοσοκομείο.

Ο δράστης μέσα στο κλίμα πανικού που επικρατούσε, κατάφερε να ξεφύγει.

Νωρίτερα

Σκηνές φαρ ουέστ με πυροβολισμούς εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα προς Κυριακή (28.04.24) στο Μαρούσι, έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, με την άγρια συμπλοκή δύο ανδρών να καταλήγει σε τραγωδία, καθώς ο ένας εκ των δύο υπέκυψε στα τραύματά του.

Όπλα και μαχαίρια βγήκαν στις 03.40 τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας. Δύο νεαροί άνδρες ηλικίας 23 και 26 ετών βγαίνοντας από γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ήρθαν σε σοβαρό διαπληκτισμό για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να πέσουν πυροβολισμοί.

Στο σημείο της άγριας σύγκρουσης έφτασαν ασθενοφόρο και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπου βρήκαν τον 23χρονο άνδρα αιμόφυρτο με τραύμα στο λαιμό, μάλλον από μαχαίρι. Δίπλα του εντοπίστηκε σφαίρα και σε γλάστρα ένα 22άρι πιστόλι. 

Ο τραυματίας παρελήφθη εν ζωή από ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό, αλλά έχοντας χάσει πολύ αίμα, κατέληξε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του.

Την ίδια ώρα, ο 26χρονος άνδρας νοσηλεύεται ε σοβαρό τραύμα στην κοιλιά, πιθανόν από σφαίρα.

ενώ φαίνεται να έχει χάσει πολύ αίμα. Επίσης, με ιδία μέσα μετέβη  τραυματισμένο άτομο στο ίδιο νοσοκομείο.

Ρεπορτάζ: Έφη Φανάρα

 

Πηγή κειμένου: 

newsit