Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Πλεύση Ελευθερίας για ΣΥΡΙΖΑ: Αν τους βάλεις στον Όλυμπο μόνους τους, θα κάνουν φράξια με τον ίσκιο τους



Αιχμηρό ήταν το σχόλιο της Πλεύσης Ελευθερίας για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο του θυελλώδους συνεδρίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ανακοίνωσή της με τίτλο «αν τους βάλεις στον Όλυμπο μόνους τους, θα κάνουν φράξια με τον ίσκιο τους», η Πλεύση Ελευθερίας σημειώνει ότι «πιο εύστοχα από τον Νίκο Κωνσταντόπουλο δεν θα μπορούσε να περιγράψει κανείς αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό ανακαλούμε τα από 22/11/23 ‘προφητικά’ λόγια του. Αποκαλυπτική της υποκριτικής στάσης του ΣΥΡΙΖΑ η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, την ώρα που όλη η Ελλάδα θυμάται το έγκλημα των Τεμπών, εκείνος από το Facebook θυμάται την ‘εικονική’ διαγραφή του, έναν χρόνο πριν, τότε που ο Αλ. Τσίπρας, μέσα στον σπαραγμό των ημερών, με το βλέμμα στις εκλογές, την άλλαξε, όπως το όχι στο δημοψήφισμα».

«Δεν ξεχνάμε άλλωστε τη σύμπραξη Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ για να βγει η Ζωή Κωνσταντοπούλου από την εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη. Μέχρι το Facebook να θυμίσει στον ΣΥΡΙΖΑ να έρθει στη Βουλή, η Πλεύση Ελευθερίας θα είναι εκεί, κάθε μέρα, η μοναδική πραγματική αντιπολίτευση» προστίθεται στην ανακοίνωση.