Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 -

Μόνο για εξετάσεις δεν πήγε στο διαγνωστικό κέντρο!



Έτριβε τα χέρια του ένας 45χρονος Έλληνας το απόγευμα της Δευτέρας, όταν μπήκε σε ένα διαγνωστικό κέντρο στην Πάτρα και διαπίστωσε ότι οι υπάλληλοι δεν βρίσκονταν στα δυο γραφεία τους, αλλά είχαν πεταχτεί για λίγο στο εργαστήριο στο εσωτερικό του κέντρου.

Με γρήγορες κινήσεις, άνοιξε τις τσάντες τριών εργαζομένων γυναικών, «βούτηξε» από μέσα μικρά χρηματικά ποσά, τραπεζικές κάρτες και ατομικά έγγραφα και έγινε καπνός! Δεν

 

είδε, όμως, την... κάμερα ασφαλείας που τον «σημάδευε» έχοντας καταγράψει τα χαρακτηριστικά του! Το οπτικό υλικό παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας μόλις έγινε αντιληπτές οι κλοπές. 
Οι αστυνομικοί εξέτασαν τις λίστες με τους πελάτες που είχαν κλείσει ραντεβού για εξέταση και ο δράστης αναγνωρίστηκε ως ένας από αυτούς. Το ραντεβού, βέβαια, δεν πραγματοποιήθηκε αφού φρόντισε να εξαφανιστεί. Το μεσημέρι της Τρίτης, οι άνδρες της Ασφαλείας βρήκαν τον 45χρονο στο σπίτι του, τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που άσκησε δίωξη σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές.