Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 -

"Ήταν 28 κιλά..." - Συντετριμμένη στην εκπομπή της η Χριστίνα Λαμπίρη μετά τον θάνατο της κουμπάρας της, Νανάς Καραγιάννη! (video)



Η Χριστίνα Λαμπίρη καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για το θάνατο της Νανάς Καραγιάννη.

«Καλό μεσημέρι, αγαπημένοι. Όλη η δημοσιογραφική οικογένεια και όχι μόνο, αισθανόμαστε συντετριμμένοι από την ξαφνική αναχώρηση της Νανάς. Ένα κορίτσι που επί 10 χρόνια πάλευε με την φρικτή ασθένεια της νευρικής ανορεξίας. Με τον Θοδωρή είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί της το 2008-9, στα πρώτα δύσκολά της χρόνια. Ένα παιδί που ήταν χαρά και κέρδος να το έχεις στην παρέα σου, με την οξυδέρκεια, την καλοσύνη, την ειλικρίνειά της.

Ένα κόσμημα για τη δημοσιογραφία, που δεν μπόρεσε να τα βάλει με αυτό το θηρίο. Πιστεύω ότι η Νανά έδινε τις μάχες της, κάποιες από αυτές τις κέρδιζε. Είχε ξέφωτα ξεκούρασης, και ανάπαυλας από αυτή τη μάχη. Η Νανά έψαχνε παντού την αγάπη, την επιβεβαίωση, την τρυφερότητα, αυτός ήταν ο μόνος της αγώνας. Είχε έρθει και μας είχε πει ενοχικά ότι πήρε 4 κιλά, όχι χαρούμενα! Στο ένα διάλειμμα έτρωγε, στο άλλο τη χάναμε!» είπε η παρουσιάστρια, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη λύπη της για το θάνατό της.

«Εγώ θεωρώ ότι η Νανά λυτρώθηκε. Η Νανά είχε ένα αυτοάνοσο της ψυχής της. 28 κιλά, 38 χρονών; Ήταν τεράστιο το πρόβλημα!» είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί: