Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

Αυτός είναι ο Αλβανός που πυροβόλησε τους 3 Κρητικούς: Πρόκειται για έναν πολύ επικίνδυνο κακοποιό



Τα αλβανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν την ταυτότητα του 37χρονου Αλβανού κακοποιού που αναζητούν οι Αρχές, για τους πυροβολισμούς κατά των τριών Κρητικών στο Γκάζι, το πρωί του Σαββάτου.

Είναι ο 37χρονος Nardi Izmet Idrizi, σεσημασμένος κι αυτός όπως κι ο συνεργός του που συνελήφθη νωρίτερα και είναι αυτός που πυροβόλησε εν ψυχρώ κατά τριών άοπλων ανδρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος εμπλέκεται σε υποθέσεις ληστειών, ενώ μάλιστα είχε απελαθεί δύο φορές από τη χώρα μας. Ωστόσο, έβρισκε τον τρόπο να επανέλθει.

Συγκεκριμένα είναι γνωστός και ως Fatbardh Idrizi και τον Αύγουστο του 2012 λήστεψε βενζινάδικο στην Αυλώνα όπου άνοιξε πυρ κατά περιπολικού της αστυνομίας, όπου βρίσκονταν οι αστυνομικοί Isuf Lamaj και Besnik Brahimaj.

Ο αδερφός του, Leonard Idrizi, ήταν πανίσχυρης συμμορίας και σκοτώθηκε.

Το δημοσίευμα στον αλβανικό Τύπο:

 

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τον έναν από τους δύο Αλβανούς κακοποιούς, που εμπλέκεται στην αιματηρή επίθεση στο Γκάζι.

Πρόκειται για τον συνοδηγό, ο οποίος ονομάζεται Emiliano Jakupi και κατονομάζει ως υπεύθυνο για την δολοφονική απόπειρα, τον έτερο κακοποιό ο οποίος αναζητείται.

«Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει, εγώ ένα χαστούκι έριξα», είπε στους αστυνομικούς.

«Ήταν ένας καβγάς του δρόμου. Εγώ έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει», ανέφερε, ενώ ερωτώμενος για ποιον λόγο έφυγε από το σημείο και φυγάδευσε και τον Αλβανό που πυροβόλησε, φέρεται να απάντησε ότι «φοβήθηκε».

«Φοβήθηκα πολύ μετά από αυτό που έγινε», ανέφερε. Επίσης, σημειώνει ότι δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο καταζητούμενος.

Ο 33 ετών, Αλβανός είναι γνωστός στις Αρχές, και ήταν αυτός που ενεπλάκη πρώτος στον καβγά, και χαστούκισε τους Κρητικούς.

Ο ίδιος μάλιστα είναι σεσημασμένος, καθώς έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών. Συγκεκριμένα είχε συλληφθεί 4 φορές για τα παραπάνω αδικήματα, ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος καθώς ο Ποινικός Κώδικας στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα… ελαφρύς.