Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

Άγιοι Ανάργυροι: 50 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα σκότωσε την 28χρονη ο πρώην σύντροφός της



Θύμα άγριας δολοφονίας από τον πρώην σύντροφό της έπεσε το βράδυ της Δευτέρας μια 28χρονη κοπέλα στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επίθεση με μαχαίρι από τον 42χρονο έγινε σε απόσταση μόλις 50 μέτρω από το τοπικό αστυνομικό τμήμα στο οποίο είχε πάει η κοπέλα για να τον καταγγείλει ότι την ενοχλούσε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η 28χρονη ήταν μαζί με ένα ακόμη άτομο για να κάνει την καταγγελία αλλά έφυγε μόνη της από το αστυνομικό τμήμα και τότε ήταν που ο 42χρονος βρήκε την ευκαιρία να της επιτεθεί και να την μαχαιρώσει, στοιχείο που κάνει την ΕΛΑΣ να ερευνά το ενδεχόμενο να είχε στήσει καρτέρι στην άτυχη κοπέλα.

aganargyroi-1aganargyroi-maganargyroi-2
 
 
Μετά την δολοφονική επίθεση με το μαχαίρι ο 42χρονος αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό και μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

«Απ΄ ότι μάθαμε είναι ο άντρας της κοπέλας, την μαχαίρωσε μπροστά στο τμήμα και αυτοτραυματίστηκε και ο ίδιος. Έγινε πολύ γρήγορα. Απ΄ ότι μάθαμε το ζευγάρι είχε τσακωθεί και η κοπέλα είχε έρθει να κάνει καταγγελία. Οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα απολύτως. Τη μαχαίρωσε την ώρα που βγήκε από το τμήμα, μετά μαχαιρώθηκε και ο ίδιος στο λαιμό και τον έπιασε η αστυνομία», ανέφερε στο protothema.gr μάρτυρας του συμβάντος.