Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 -

εκπαιδευτικος



Αλεξανδρούπολη: Οι παράξενες συμπεριφορές που «πρόδωσαν» την εκπαιδευτικό που κλείδωνε παιδιά σε αποθήκη

«Δωμάτιο αποσυμπίεσης», στο οποίο τα παιδιά «θα διαχειρίζονταν τα συναισθήματα και τις ανησυχίες τους, χαρακτηρίζει στο μίνι απολογητικό υπόμνημα, που έδωσε στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, η παιδαγωγός που ομολόγησε ότι κλείδωνε παιδιά του βρεφονηπιακού σταθμού σε ένα μικρό αποθηκάκι του κτιρίου, με κλειστά τα φώτα.



Σοκ στην Αλεξανδρούπολη από αυτοκτονία εκπαιδευτικού

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μια ακόμη αυτοκτονία «παγώνει» την χώρα.

Πρόκειται για εκπαιδευτικό που από πέρσι είχε πάει σε διοικητική θέση όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μετά από παράπονα γονέων και περιστατικά που είχαν συμβεί στο σχολείο που δίδασκε μέχρι τότε.



Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους της ΣΜΥΝ - Βάρνα - Ελλάδα

Δραστηριότητες από το Θερινό Εκπαιδευτικό Πλου της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΘΕΠ ΣΜΥΝ 2017), που αφορούνστην επίσκεψη στο λιμένα της Βάρνας έως τον επανάπλου στην Ελλάδα.


Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους της ΣΝΔ - Πειραιάς, Αλεξάνδρεια, Βαλέτ

Δραστηριότητες από το Θερινό Εκπαιδευτικό Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΘΕΠ ΣΝΔ 2017), που αφορούν στα δύο πρώτα σκέλη (Πειραιάς-Αλεξάνδρεια-Βαλέτα) σε εντυπωσακές φωτογραφίες. Ο φετινός ΘΕΠ διεξάγεται με τo πλοίο γενικής υποστήριξης ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017. 



Εκπαιδευτικός κρατούσε όμηρο το παιδί του και απειλούσε να το σκοτώσει

Ολόκληρη επιχείρηση έστησε η ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Πρωτομαγιάς στις Κρηνίδες Καβάλας, για να συλλάβει έναν 36χρονο εκπαιδευτικό που αρνιόταν να επιστρέψει τον ηλικίας 4,5 ετών γιο του στη μητέρα του και τον κράτησε όμηρο με την απειλή ενός γαλλικού κλειδιού.

 



Γερμανία: Επεισόδιο σε σχολείο με "πρωταγωνιστή" μουσουλμάνο μαθητή

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο πρωταγωνιστεί μουσουλμάνος μαθητής, που έγινε η αιτία να καταστραφεί η τελετή αποφοίτησης των μαθητών.