Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Κικίλιας: Αποδείχθηκε περίτρανα και στο Μάτι πως αυτοί που δείχνουν εγκληματική αμέλεια ρισκάρουν τη ζωή των συμπολιτών τους

Με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, συναντήθηκε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου και την εφαρμογή του νέου Ποινικού Κώδικα από τη Δικαιοσύνη, ο οποίος μετατρέπει το έγκλημα του εμπρησμού από πλημμέλημα σε κακούργημα.



Οικογένεια Φύσσα: Μέγιστη προσβολή των θυμάτων της Χρυσής Αυγής και των οικογενειών τους η αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

«Μέγιστη προσβολή των θυμάτων της Χρυσής Αυγής και των οικογενειών τους καθώς και για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας» χαρακτηρίζει την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου η οικογένεια του Παύλου Φύσσα.



Την Βαρβάκειο Αγορά επισκέφθηκε ο Σ.Κασσελάκης – Συνομίλησε με πολίτες και εμπόρους

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης (2/5) επισκέφτηκε την Βαρβάκειο Αγορά και συνομίλησε με πολίτες και εμπόρους.

Το απόγευμα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα φύγει για την Κέρκυρα, όπου αναμένεται να κάνει Ανάσταση και να δει από κοντά το έθιμο των μπότηδων το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.



Υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιές τη Μεγάλη Παρασκευή σε τέσσερις περιφέρειες

Συναγερμός έχει σημάνει για τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς τη Μεγάλη Παρασκευή σε τέσσερις περιφέρειες.

Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος είναι ιδιαίτερα υψηλός.



Στο Μαρούσι ο Κ.Μητσοτάκης – Έκανε βόλτα στην κεντρική αγορά και συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες

Στο Μαρούσι βρέθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου έκανε βόλτα στην κεντρική αγορά και συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες.

Στη συνέχεια άναψε κεράκι στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου.



Επιτέθηκε σε αστυνομικούς με τσεκούρι όταν πήγαν να τον συλλάβουν για ενδοοικογενειακό επεισόδιο

Άνδρας, 51 ετών, καταγγέλθηκε από την ηλικιωμένη μητέρα του για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας και όταν κλήθηκαν οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν τούς επιτέθηκε με τσεκούρι, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει τραυματισμό.