Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

δίωξη



ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Α.Μπέου

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε πειθαρχική δίωξη εναντίον του ιδιοκτήτη του Βόλου, Αχιλλέα Μπέου για δυσφήμηση των ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων μετά από δυσμενείς δημόσιες δηλώσεις του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:



Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 80χρονο που σκότωσε την σύζυγό του

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο απήγγειλε ο εισαγγελέας στον 80χρονο που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 87χρονη σύζυγό του, στο διαμέρισμα όπου διέμεναν, στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

Ο ηλικιωμένος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης, καθώς μετά την πράξη του φέρεται να κατανάλωσε χάπια. Είχε βρεθεί σε λιπόθυμη κατάσταση δίπλα στη σορό της συζύγου του.



Πειθαρχική δίωξη στον Αχιλλέα Μπέο και τον ΝΠΣ Βόλος

Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος άσκησε ποινική δίωξη στην ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ και στον ίδιο τον Αχιλλέα Μπέο για την υπόθεση με τον Ανδρέα Τετέι στο παιχνίδι με την Κηφισιά για τη Super League 1.



Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον αντιεισαγγελέα ποδοσφαιρικών αδικημάτων για τα όσα υποστήριξε μετά το ματς με τον Βόλο

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός άσκησε ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.



Δολοφονία Άλκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και στους οκτώ συλληφθέντες- Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν

Διώξεις για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού και απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή άσκησε η ανακρίτρια και για τους 8 συλληφθέντες στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.



Ποινική δίωξη για κακουργήματα σε γιατρούς και υπευθύνους στην κλινική Ταξιάρχαι

Με το κακούργημα της παραβίασης μέτρων πρόληψης για τη μετάδοση του κορονοϊού έρχονται αντιμέτωποι οι υπεύθυνοι και οι γιατροί της κλινικής Ταξιάρχαι στο Περιστέρι, μετά την ποινική δίωξη που άσκησε εναντίον τους ο εισαγγελέας Νίκος Αντωναράκος, που διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση.