Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Αθλητισμός



Τζοέλ Εμπιίντ: Ο αστέρας του NBA αποκάλυψε ότι νοσεί με παράλυση Bell

Ο σταρ του NBA Τζοέλ Εμπιίντ μετά νίκη των Philadelphia 76ers κόντρα τους New York Knicks μίλησε στους δημοσιογράφους και αποκάλυψε ότι πάσχει με παράλυση Bell.

Ο MVP για το 2023 ανέφερε πως άρχισε να υποφέρει από συμπτώματα παράλυσης Bell «μία ή δύο ημέρες» πριν από τον αγώνα της Φιλαδέλφεια με τους Miami Heat για το τουρνουά Play-In στις 17 Απριλίου.



Με στόχο το 7ο χρυσό ο Πετρούνιας στον τελικό του Ευρωπαϊκού

Ο Λευτέρης Πετρούνιας απόψε το βράδυ έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία στο Ρίμινι, κατακτώντας το 7ο χρυσό του μετάλλιο στους κρίκους σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης, σήμερα (20:35, ΕΡΤ 3) κυνηγά να κάνει ότι κανένας στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

 



Η UEFA απειλεί την Εθνική και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League

Μια από τις πιο μαύρες περιόδους της ιστορίας του διανύει το ισπανικό ποδόσφαιρο.



Λορέντζο Μπράουν κατά Παναθηναϊκού: Δειλή η συμπεριφορά τους

Εξοργισμένος με τις αντιδράσεις του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία ήταν ο Λορέντζο Μπράουν, μιλώντας στην Israel Hayom μετά την ήττα της Μακάμπι στο Game 2.



Mutua Madrid Open: Άνετη πρεμιέρα για Ναδάλ απέναντι στον 16χρονο Μπλαντς

Πολύ εύκολη πρεμιέρα είχε ο Ράφα Ναδάλ στο Mutua Madrid Open.

Ο «βασιλιάς» του χώματος παραχώρησε μόλις ένα game στον Ντάργουιν Μπλαντς, τον οποίο νίκησε 6-1, 6-0 και μέσα σε 66 λεπτά πήρε άνετα το «εισιτήριο» για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά Masters 1000, που διεξάγεται στη γενέτειρά του.



Ανακοίνωση Euroleague για Παναθηναϊκό – Αταμάν: Δηλώσεις σκόπιμα παραπλανητικές και εσφαλμένες

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι δηλώσεις που έκανε ο Εργκίν Αταμάν που ανέλυσε μία-μία τις φάσεις, έφεραν τελική την αντίδραση της Euroleague μέσω ανακοίνωσης, με την οποία γνωστοποιεί ότι έχει ξεκινήσει και πειθαρχική διαδικασία.