Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Αθλητισμός



Άλβες: Απομάκρυναν άγαλμα του από κεντρική πλατεία πόλης της Βραζιλίας

Ο Ντάνι Άλβες έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στο Ζουαζέιρο το οποίο βρίσκεται στην περιφέρεια της Μπαΐα. 

Ο άλλοτε διεθνής δεξιός οπισθοφύλακας υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μπαΐα και πριν από τέσσερα χρόνια για να τον τιμήσει εγκαινίασε ένα μπρούτζινο άγαλμά του.



Στις 25 Μαΐου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος

Η ΕΠΟ φαίνεται πως έχει καταλήξει τελικά στο Σάββατο 25 Μαΐου για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και ώρα 20:30 στο Πανθεσσαλικό. Αρχικά υπήρχαν τρία σενάρια με ημερομηνίες, δηλαδή τις 22, 23 και 25 του μήνα αυτού.



Αταμάν: Αξίζουμε να πάμε στο Final 4-Εκτός από τα δύο ματς ο Χουάντσο

Την πίστη πως ο Παναθηναϊκός αξίζει να προκριθεί στο Final 4 εξέφρασε ο Εργκίν Αταμάν κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Βελιγράδι εν όψει της συνέχειας των playoffs με τη Μακάμπι. Ο Τούρκος προπονητής απέκλεισε τη συμμετοχή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στα δύο προσεχή παιχνίδια.



Πάρκερ: O Oλυμπιακός δεν πηγαίνει τυχαία κάθε χρόνο στο Final Four

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο άσος της Μπαρτσελόνα, Τζαμπάρι Πάρκερ, για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες τις διοργάνωσης.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague:



Με Παπανικολάου στο τρίτο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός

Με τον Κώστα Παπανικολάου στη διάθεσή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο Game 3 της σειράς των πλέι οφ της Euroleague κόντρα στην Μπαρτσελόνα.



Ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στο BCL

Ο Βασίλης Σπανούλης κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου προπονητή για τη σεζόν 2023/24 στο Basketball Champions League, στο περιθώριο μίας λαμπερής εκδήλωσης που έλαβε χώρα πάνω στο εντυπωσιακό Glass Floor στη Stark Arena το πρωί του Σαββάτου (27/4).