Σάββατο 11 Μαΐου 2024 -

Αταμάν



Αταμάν: Θα μείνω πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, επίτηδες είπα ότι θα φύγω

Ο Εργκίν Αταμάν έγινε ο προπονητής με τον οποίο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο Final 4 της Euroleague για πρώτη φορά έπειτα από 12 χρόνια και σε δηλώσεις του στη Fanatik εξήγησε γιατί είχε πει ότι θα φύγει, μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον πρώτο αγώνα των play off, τονίζοντας ότι θα μείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια.



Γκέρσον: Ο Αταμάν μιλάει περισσότερο απ’ ό,τι κοουτσάρει – Χωρίς αυτοπεποίθηση ο Σλούκας

Επίθεση στον Εργκίν Αταμάν εξαπέλυσε ο Πίνι Γκέρσον σε δηλώσεις του σε ισραηλινή ιστοσελίδα.

«Ο Αταμάν μιλάει περισσότερο από ότι κοουτσάρει. Καταλαβαίνω την πίεση, είναι πιο κοντά στο να κοουτσάρει στην Τουρκία την επόμενη σεζόν από ότι στην Ελλάδα. Το πού θα προπονήσει την νέα σεζόν εξαρτάται από την Μακάμπι», ανέφερε ο πρώην τεχνικός Μακάμπι και Ολυμπιακού και συνέχισε:



Αταμάν: Αξίζουμε να πάμε στο Final 4-Εκτός από τα δύο ματς ο Χουάντσο

Την πίστη πως ο Παναθηναϊκός αξίζει να προκριθεί στο Final 4 εξέφρασε ο Εργκίν Αταμάν κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Βελιγράδι εν όψει της συνέχειας των playoffs με τη Μακάμπι. Ο Τούρκος προπονητής απέκλεισε τη συμμετοχή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στα δύο προσεχή παιχνίδια.



Ανακοίνωση Euroleague για Παναθηναϊκό – Αταμάν: Δηλώσεις σκόπιμα παραπλανητικές και εσφαλμένες

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι δηλώσεις που έκανε ο Εργκίν Αταμάν που ανέλυσε μία-μία τις φάσεις, έφεραν τελική την αντίδραση της Euroleague μέσω ανακοίνωσης, με την οποία γνωστοποιεί ότι έχει ξεκινήσει και πειθαρχική διαδικασία.



Αταμάν: Στόχος μας να υπερασπιστούμε την δεύτερη θέση

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Μπολόνια όπου αύριο (29/3, 21:30) θα αντιμετωπίσει την τοπική Βίρτους στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague.



Ο Εργκίν Αταμάν έδωσε το «κλειδί» για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στις νίκες στη Euroleague

Ο Παναθηναϊκός πέταξε για τη Γαλλία το πρωί της Τετάρτης (13/12), ενόψει της αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν (14/12) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague και ο προπονητής του, Εργκίν Αταμάν, μίλησε για την ανάγκη να επιστρέψει η ομάδα του στις επιτυχίες έπειτα από τρεις απανωτές ήττες στο θεσμό.