Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

αεροδρόμιο Ηρακλείου



Κρήτη: Κλείνει λόγω εργασιών το αεροδρόμιο Ηρακλείου – Αναστέλλονται οι πτήσεις

Από τις 19 έως τις 24 Φεβρουαρίου, κλειστό θα παραμείνει το αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης «Νίκος Καζαντζάκης», λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης στο διάδρομο προσγείωσης/απογείωσης του αερολιμένα.

Στο πλαίσιο αυτό η AEGEAN ανακοίνωσε ήδη την αναγκαστική αναστολή των προγραμματισμένων πτήσεών της από και προς το Ηράκλειο.



Πληρώνουν με κουπόνια εργαζόμενους στο αεροδρόμιο Ηρακλείου!

Περιπτώσεις παρακράτησης μισθοδοσίας και πληρωμής με κουπόνια, μη καταβολή νυχτερινής εργασίας, αργιών και υπερωριών διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων από κλιμάκιο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου σε δημόσιες υπηρεσίες του Ηρακλείου.



Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Συνελήφθη 45χρονος Ολλανδός με 196 ναρκωτικά χάπια

Συνελήφθη 45χρονος από την Ολλανδία, που επιχείρησε να ταξιδέψει με ναρκωτικά χάπια στις αποσκευές του.
 



Κρήτη: Σύλληψη μεταναστών με πλαστά έγγραφα

 Για πλαστογραφία πιστοποιητικών συνελήφθησαν επτά αλλοδαποί στο αεροδρόμιο "Ν.Καζαντζάκης", όταν προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για τη Γερμανία.



Συλλήψεις για κατοχή πλαστών πιστοποιητικών στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Δυο ακόμη άτομα συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», κατηγορούμενοι για πλαστογραφία πιστοποιητικών, καθώς φέρονται ότι επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γερμανία.



Συνάντηση κορυφής Τσίπρα - Μεϊμαράκη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου! Τι είπαν οι δύο άνδρες;

Χαμόγελα, χειραψίες, συζήτηση μακριά από τα... περίεργα αυτιά. Συνέβη καταμεσούσης της προεκλογικής περιόδου στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου όταν το πρωί της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας "έπεσε πάνω" στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη!