Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

5χρονη



Τραγικό περιστατικό στην Κρήτη: 5χρονη υπέστη καρδιακή ανακοπή

Αντιμέτωποι με ένα εξαιρετικά δύσκολο και κατεπείγον περιστατικό βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής οι γιατροί και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μοιρών, καθώς ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις πέντε ετών υπέστη ανακοπή.



Πακιστάν: Πάντρεψαν 5χρονη με 22χρονο!

Ένα νέο περιστατικό με ανήλικη νύφη καταγράφηκε στο Πακιστάν, όταν ένα κορίτσι 5 ετών εξαναγκάστηκε σε γάμο με έναν 22χρονο άνδρα. Στην τελετή που έλαβε χώρα στο χωριό Ραμάν Σαρ κλήθηκε η αστυνομία, αλλά δεν έφτασε έγκαιρα ώστε να σταματήσει τον γάμο, αναφέρει η πακιστανική εφημερίδα Dawn.



Η 5χρονη που έγινε η νεαρότερη μητέρα στην ιστορία! (Photo)

Το 1933, η Λίνα Μεντίνα γεννήθηκε στο Τικράπο του Περού. Στην ηλικία των πέντε ετών, η Λίνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς της, οι οποίοι παραπονέθηκαν για υπερβολική ανάπτυξη.



Στην εντατική νοσηλεύεται 5χρονη που παρασύρθηκε από όχημα στην Πάτρα

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο μεταφέρθηκε διασωληνωμένο ένα 5χρονο κοριτσάκι, το οποίο το πρωί της Πέμπτης παρασύρθηκε από όχημα στην περιοχή της Τερψιθέας Πατρών.

 



5χρονη σε τελικό στάδιο καρκίνου «παντρεύεται» τον καλύτερό της φίλο

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι και κυρίως οι γυναίκες που μία ζωή ονειρεύονται να παντρευτούν. Αλλά για ένα πραγματικά άρρωστο κορίτσι αυτό το όνειρο μπορεί να είναι η τελευταία της ευχή. 



Αυτή είναι η 5χρονη που έχει 1.000.000 followers στο Instagram [photos]

Έχει τρελάνει το Instagram η μικρή Μπριάνα Γιουν από τη Νότιο Κορέα, αφού έχει ξεπεράσει τους 1.000.000 followers! Η 5χρονη σήμερα ζει στο Ντουμπάι με τους γονείς της και τον αδερφό της και κάνει μια χλιδάτη ζωή.