Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

10 χρόνια



Θανάσης Βέγγος: 10 χρόνια χωρίς τον «καλό μας άνθρωπο»

Ο Θανάσης Βέγγος, ο λαϊκός ήρωας που απέδωσε με την μεγαλύτερη ευκρίνεια τον “φουκαρά” Έλληνα, τον “πολυτεχνίτη και ερημοσπίτη”, τον γκαφατζή, τον άνθρωπο για όλες τις δουλειές και της “καρπαζιάς”, που εξέπεμπε την καλοσύνη, ένα κράμα των κορυφαίων κωμικών παγκοσμίως, έχει μείνει ως “ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ”.



Δωροδόκησε με 15.000 ευρώ αστυνομικό για να της κρύψει 10 χρόνια από την ταυτότητα

Μία απίστευτη και πρωτοφανή υπόθεση φέρνει στο φως δημοσίευμα της «Δημοκρατικής», με πρωταγωνίστρια μία 77χρονη ασυμβίβαστη με την ηλικία της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 77χρονη εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κω με σκοπό να εκδόσει νέα ταυτότητα λόγω κλοπής.



Το υπαινικτικό... «tweet» Τσίπρα για τα 10 χρόνια στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Τα δέκα χρόνια στο «τιμόνι» του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε το Σάββατο (10/2) ο Αλέξης Τσίπρας, με τον ίδιο να σημειώνει με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter:


Έχασαν την 4χρονη Κορη τους στο Τσουνάμι και ξανα εμφανίστηκε μετά από 10 χρόνια

Έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από το διαβόητο τσουνάμι που κατέστρεψε ένα τεράστιο μέρος της Ινδονησίας και της Ταϊλάνδης τον Δεκέμβριο του 2004, σκοτώνοντας περισσότερους από 230.000 ανθρώπους και τραυματίζοντας αμέτρητους άλλους.

Όχι πια λίπος. Αποκτήστε το αδύνατο σώμα που ονειρεύεστε. Δείτε πως !



Τουρκία: Σκότωσε την πρώην σύζυγό του γιατί τον χώρισε πριν από 10 χρόνια

Ένας άνδρας σκότωσε τη πρώην σύζυγό του μαχαιρώνοντας την 25 φορές για να την εκδικηθεί που τον χώρισε πριν από 10 χρόνια. Ο άνδρας επιτέθηκε στην 35χρονη γυναίκα ενώ εκείνη περπατούσε σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης. Τη στιγμή της επίθεσης κατέγραψε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ενός μαγαζιού.



Ουρές για το τεράστιο λουλούδι που άνθισε μετά από 10 χρόνια

Ένα από τα μεγαλύτερα λουλούδια στον κόσμο που αναδίδουν δυσοσμία σάπιου, παρόμοια με αυτή της σάπιας σάρκας, άνθισε σε όλο του το μεγαλείο, στο Mount Lofty Botanic Garden στη Νότια Αυστραλία.