Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Τι λένε εσάς σήμερα τα άστρα;



Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη σημερινή ημέρα.

ΚΡΙΟΣ: Εκτιμήστε τις προσπάθειες κάποιων καλών συνεργατών σας και δώστε τους πρωτοβουλίες. Οι απαντήσεις που περιμένετε θα καθυστερήσουν, γι' αυτό μην πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και ασχοληθείτε με αυτά που πρέπει, για να έχετε οφέλη αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Στο πλαίσιο κάποιων διαπραγματεύσεων με τρίτους μπορεί τελικά να διαφωνήσετε. Μην εξωτερικεύσετε αρνητικά συναισθήματα επειδή ο σύντροφός σας έχει κάποιες αδυναμίες. Μια επιτυχής συμφωνία στον επαγγελματικό χώρο σας θα σας ανανεώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενα ταξίδι όχι μόνο θα σας ξεκουράσει αλλά θα σας αλλάξει ριζικά και τη διάθεση. Εάν για το μέλλον σας υπολογίζετε μόνο τη βοήθεια από τους άλλους, καλύτερα να μη ρισκάρετε. Προτού πάρετε την απόφαση να εγκαταλείψετε κάτι σίγουρο, σκεφτείτε το κόστος της απόφασής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε σε αυτούς που σας περιβάλλουν να εκμεταλλεύονται τις καλές προθέσεις σας. Πρέπει πάση θυσία, όταν οι άλλοι χάνουν την ψυχραιμία τους, εσείς να σκέφτεστε θετικά. Η μόνιμη κατάσταση επιφυλακής για ό,τι γίνεται ή θα συμβεί θα σας κουράσει αφάνταστα.

ΛΕΩΝ: Μη θέλετε να περνάνε όλα από το χέρι σας, αλλά αναπτύξτε τις κοινωνικές σχέσεις σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση που θα σας βάλει σε μπελάδες. Συμβουλευτείτε τις εμπειρίες του παρελθόντος, προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε ό,τι αφορά το τι θέλετε από τους γύρω σας πρέπει να φανείτε ξεκάθαροι. Εάν θέλετε να κερδίσετε δίκαια τη θέση που επιθυμείτε, πρέπει να δουλέψετε σκληρά. Αφού ξέρετε καλά ότι το κλείσιμο στον εαυτό σας δεν οδηγεί πουθενά, μην το πράττετε.

ΖΥΓΟΣ: Για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων, περιορίστε τις παρορμητικές ενέργειες. Η επέκταση των επαγγελματικών σχεδίων σας θα σας προβάλει έντονα στον χώρο σας. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση, εάν νιώθετε ότι η καθημερινότητα σας έχει αποδυναμώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συναισθηματική διάθεσή σας θα σας βοηθήσει να είστε θετικοί απέναντι στις καταστάσεις. Προσεγγίστε με διπλωματία τους συναδέλφους σας και συζητήστε για σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Βοηθήστε έναν καλό φίλο σας κατανοώντας τις ευαισθησίες και τις αδυναμίες του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακούστε το ένστικτό σας, που σας λέει να σκύψετε πάνω από ένα οικογενειακό θέμα. Στον εργασιακό χώρο σας λειτουργήστε με πνεύμα φιλικό και δημιουργικό. Βάλτε στη ζωή σας λίγη ερωτική δράση και θα ανακαλύψετε ότι έτσι εκτονώνεστε καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην παραπονιέστε γιατί οι αλλαγές που γίνονται έχουν ως αφετηρία τη δική σας συμπεριφορά. Μέσα από δισταγμούς, κρίσεις, συγκρίσεις και αμφιταλαντεύσεις, σχηματίσατε μια ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε και τι όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην απογοητεύεστε από τα έξοδα που βλέπετε να ξεπηδούν καθημερινά, όλα θα φτιάξουν. Η αμυντική στάση που φροντίζετε να διατηρείτε τον τελευταίο καιρό κουράζει τους φίλους και τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Απαντήστε στον εαυτό σας τι πραγματικά ζητάτε από τη ζωή, καθώς η εύνοια και η έμπνευση συναντιούνται και συνδέονται μεταξύ τους μ' έναν πολύ χειροπιαστό τρόπο. Ενεργήστε αποφασιστικά για να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες.