Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τζένιφερ Άνιστον: Πώς τρώει τις αγαπημένες της λιχουδιές χωρίς να παίρνει κιλά



Η Τζένιφερ Άνιστον αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, μιας και διατηρεί αψεγάδιαστη σιλουέτα, ακόμη και στην ηλικία των 49 ετών.

Τι κάνει όμως η αγαπημένη ηθοποιός για να έχει το ιδανικό βάρος;

Η Τζένιφερ Άνιστον τρώει τις αγαπημένες της λιχουδιές, αλλά με καλύτερα συστατικά.

Εκτός από τη γυμναστική και την προσπάθεια να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή, η Τζένιφερ προσπαθεί να απολαμβάνει τα αγαπημένα της πιάτα με πιο υγιεινούς τρόπους.

Για παράδειγμα, θα κάνει μια σπιτική εκδοχή λαζανιών, αλλά θα αντικαταστήσει τα ζυμαρικά με λαχανικά. Επίσης, είναι λάτρης της καρμπονάρα, την οποία απολαμβάνει με μπέικον γαλοπούλας αντί για κανονικό μπέικον. 

«Η γενική φιλοσοφία μου είναι να τρώω υγιεινά. Είναι αρκετά απλό: τρώτε όσο το δυνατόν περισσότερα βιολογικά φρούτα και λαχανικά, ελαττώστε την πρόσληψη ζάχαρης, πίνετε πολύ νερό και κοιμηθείτε καλά», έχει δηλώσει η σταρ.

Δοκιμάστε κι εσείς το διατροφικό κόλπο της Τζένιφερ Άνιστον και προσπαθήστε να αντικαταστήσετε τα παχυντικά υλικά στα αγαπημένα σας πιάτα με πιο υγιεινά και άπαχα συστατικά. Έτσι, όχι μόνο θα γλιτώσετε θερμίδες, αλλά θα απολαμβάνετε το φαγητό σας χωρίς να νιώθετε ότι στερείστε κάτι.

Με αυτόν τον τρόπο δε θα νιώθετε ότι είστε σε αυστηρή δίαιτα και δε θα φτάσετε τόσο εύκολα στο σημείο να ενδώσετε σε κάποια παχυντική διατροφική επιλογή!