Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Η νέα δίαιτα της Τζένιφερ Λόπεζ είναι πιο δύσκολη από όσο φαντάζεστε



Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει αυτό που θα λέγαμε «ιδανικό κορμί», αφού δείχνει υπέροχη ό,τι και αν φορέσει, χάρη στο χυμώδες και παράλληλα καλογυμνασμένο σώμα της.

Φυσικά, αυτή η σιλουέτα είναι αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής και αυστηρής δίαιτας. 

Η 49χρονη σταρ και μητέρα δύο παιδιών μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το νέο διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθεί και η αλήθεια είναι πως μας φάνηκε ιδιαίτερα απαιτητικό.

Η νέα δίαιτα της JLo βασίζεται στον πλήρη αποκλεισμό των υδατανθράκων και της ζάχαρης από τη διατροφή της για δέκα συναπτές ημέρες.

Μπορεί να παραδέχτηκε ότι η δεύτερη ημέρα ήταν αυτή που τη δυσκόλεψε περισσότερο, όμως κατάφερε να ολοκληρώσει τη δίαιτα με επιτυχία.

Ως αποτέλεσμα, η JLo διαπίστωσε ότι η άποψή της σχετικά με τους υδατάνθρακες έχει αλλάξει. Απλώς πλέον δεν αισθάνεται ότι τους χρειάζεται και η όρεξή της έχει περιοριστεί, με αποτέλεσμα να μη θέλει να τρώει όσο και πριν.

Μάλιστα, νιώθει ότι έχει βελτιωθεί η διάθεσή της και ο τρόπος που αντιμετωπίζει το φαγητό.

Μαζί με την Τζένιφερ Λόπεζ, ακολούθησε το ίδιο διατροφικό πρόγραμμα ο σύντροφός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ, ο οποίος δηλώνει ενθουσιασμένος που τελείωσε η δίαιτα και μπορεί να τρώει και πάλι πίτσα.