Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τράκαρε, την άφησε να καεί ζωντανή και έφυγε με ταξί

Σοκάρουν τα πλάνα μετά το τροχαίο που δείχνουν τον οδηγό να εγκαταλείπει το σημείο. Άφησε τη συνοδηγό του να καεί ζωντανή και έφυγε με ταξί.

Μάρτυρας κατέγραψε τη στιγμή που ο 23χρονος Saeed Ahmed κάνει νόημα σε ταξί. Ήταν λίγο μετά το τροχαίο στο Μπρούκλιν το βράδυ της Παρασκευής. Το αυτοκίνητό του είχε τυλιχθεί στις φλόγες και η συνοδηγός κάηκε ζωντανή.

Ήταν στιγμές αφότου το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος Saeed Ahmed από τη Νέα Υόρκη είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Η 25χρονη συνοδηγός Harleen Grewel κάηκε ζωντανή. Η σορός της ανασύρθηκε από το κάθισμα του συνοδηγού από τους πυροσβέστες.

Ο Saeed Ahmed μετά το τροχαίο κατάφερε να βγει ζωντανός από το αυτοκίνητο που είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Έκανε νόημα τότε σε ταξί και πήγε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια. Λίγο αργότερα τον συνέλαβαν οι αρχές.

Ο πατέρας του δήλωσε ότι δεν ξέρει τι σκεφτόταν ο γιος του όταν αποφάσισε να φύγει από το σημείο του φονικού τροχαίου. «Δεν ξέρω τι έγινε ακόμα. Πρέπει να τον δω, να του μιλήσω και να καταλάβω τι έγινε», δήλωσε ο Mohammad Azam στη New York Daily News. 

«Η φίλη του κάηκε ζωντανή»

Ανέφερε ότι ποτέ δεν ξέρει τι συμβαίνει στη ζωή του Ahmad και πως βγαίνει συχνά έξω με τους φίλους του. Ο 21χρονος αδερφός του Waheed Ahmad δήλωσε ότι ποτέ δεν έφυγε από το σημείο της σύγκρουσης και πως κάηκε προσπαθώντας να σώσει τη φίλη του.

«Δεν έφυγε ποτέ από το σημείο. Έχασε το τηλέφωνο στο αυτοκίνητο και δεν μπορούσε να καλέσει ασθενοφόρο. Προσπάθησε να τη βγάλει έξω. Έτσι κάηκε στα χέρια, τα πόδια και τον λαιμό. Δεν μπορούσε να τη βγάλει. Η φωτιά ήταν τρομακτική. Είμαστε σοκαρισμένοι. Είναι τρομακτικό για την κοπέλα και την οικογένειά της. Συναισθηματικά είναι ράκος. Κάθε φορά που τον ρωτούν τι έγινε κλαίει και ουρλιάζει. Η φίλη του κάηκε ζωντανή».

Ο Saeed παραδέχτηκε στις αρχές ότι έπινε πριν το τροχαίο. Ωστόσο οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του δεν ξεπερνούσε το όριο. Κατηγορείται για εγκληματική ανθρωποκτονία από αμέλεια και για το γεγονός πως εγκατέλειψε τη σκηνή του τροχαίου.