Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 -
Μερική συννεφιά

6 °C

Σήμερα, 19. Ιανουαρίου 2019

Της έκλεψε το νεογέννητο μωρό από την αγκαλιά

Σοκάρουν οι εικόνες από την αρπαγή νεογέννητου από την αγκαλιά της μητέρας του μέσα από νοσοκομείο στην Ινδία.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο φαίνεται η άγνωστη γυναίκα να μπαίνει σε νοσοκομειακό θάλαμο και να αρπάζει το νεογέννητο μωρό που κοιμόταν δίπλα στη μητέρα του.

Ήταν μόλις 6 ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού που αρπάχτηκε από την αγκαλιά της μητέρας του. Η συγκλονιστική αρπαγή εγείρει ερωτήματα για την ασφάλεια στο νοσοκομείο.

Η 19χρονη Mohini Mohan Bhavar είχε πάει στο νοσοκομείο Thane όπου γέννησε και της παραδόθηκε το μωρό της με ασφάλεια.

Οι κάμερες από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας κατέγραψαν τις σοκαριστικές εικόνες αρπαγές του βρέφους από το πλευρό της τις πρώτες ώρες μετά τη γέννησή του.

Η κατάθεση της μητέρας

«Με πλησίασε μια γυναίκα και μου είπε ότι η πεθερά μου που καθόταν έξω ήθελε να δει το μωρό και πήρε τον γιο μου. Όταν ξύπνησα είδα ότι έλειπε το μωρό μου. Η οικογένειά μου ήταν έξω και δεν ήξεραν τι είχε συμβεί. Όταν ρωτήσαμε τους ανθρώπους του νοσοκομείου, είπαν ότι δεν γνώριζαν τίποτα».

Η 19χρονη και η οικογένειά της έκαναν καταγγελία στις αρχές και ξεκίνησε έρευνα απαγωγής. Εξέτασαν τα πλάνα από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν την άγνωστη γυναίκα.

«Το βίντεο δείχνει ότι η γυναίκα πήρε το παιδί από το κρεβάτι στον θάλαμο και έφυγε από το νοσοκομείο. Το κρεβάτι του θύματος ήταν κοντά στην πόρτα εξόδου και υποψιαζόμαστε ότι πρόκειται για προγραμματισμένο έγκλημα. Διερευνούμε την υπόθεση για να βρούμε την άγνωστη γυναίκα» τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας.