Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ποιος είπε ότι οι ελέφαντες δεν ζωγραφίζουν…

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το παρακάτω βίντεο. Πρωταγωνιστής του είναι ένας ελέφαντας με μεγάλο ταλέντο στην ζωγραφική.

Ο Suda είναι ένας ελέφαντας που απολαμβάνει να ξεδιπλώνει το ταλέντο του στη ζωγραφική με την προβοσκίδα του. Πειραματίζεται με τα χρώματα και αποτυπώνει στον καμβά ένα σχέδιο που του έχουν μάθει οι υπεύθυνοι που τον φροντίζουν καθημερινά.

Οι ίδιοι μάλιστα ξεκαθαρίζουν ότι ο ελέφαντας δεν ζορίζεται για να μάθει, αλλά πάντα περιμένει πώς και πώς την ώρα να ζωγραφίσει. «Ακόμα και όταν τελειώνει το σχέδιο του, συνεχίζει να παίρνει το πινέλο, να το βουτά σε χρώματα και να κάνει γραμμές και σχήματα στους καμβάδες. Το απολαμβάνει και φαίνεται αφού δεν μας αφήνει να του πάρουμε το πινέλο!», δηλώνει ένας εκ των υπεύθυνων που τον φροντίζουν χρόνια.

«Αυτός ο ελέφαντας ζωγραφίζει καλύτερα και από μένα!», σχολιάζει χρήστης του Youtube ενώ άλλος συμπληρώνει: «Είναι υπέροχο το βίντεο. Ελπίζω απλά να μην αναγκάζεται ο ελέφαντας να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά πραγματικά να το απολαμβάνει».

Δείτε το viral βίντεο: