Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Δασκάλα είπε στους μαθητές της να ζωγραφίσουν το φόρεμά της

Νεαρή δασκάλα αγόρασε ένα άσπρο φόρεμα και παρακίνησε τους μαθητές της να το ζωγραφίσουν. 

Η δασκάλα δημοτικού Haley Curfman είπε στους μαθητές της να ζωγραφίσουν το άσπρο φόρεμά της. Η τρυφερή κίνησή της και η ευφάνταστη ιδέα της έχει τραβήξει την προσοχή του διαδικτύου.

«Τους είπα να ζωγραφίσουν πάνω στο φόρεμά μου ό,τι τους κάνει χαρούμενους. Το πρώτο πράγμα που τους έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτονται αρετές όπως η καλοσύνη και η ευγένεια!», δηλώνει η δασκάλα.

Και συμπληρώνει: «Είναι η δεύτερη χρονιά που το κάνω. Αγόρασα και φέτος ένα άσπρο φόρεμα και τους είπα να κάνουν το ίδιο. Το φοράω και τα παιδιά νιώθουν περήφανα για το αποτέλεσμα».

Όσο για το ποια είναι η αντίδρασή της για το γεγονός ότι το φόρεμά της έγινε viral , η ίδια απαντά: «Το είχα στο facebook για πέντε μέρες. Την επόμενη μέρα ξυπνάω και βλέπω κάτω από τη φωτογραφία άπειρα σχόλια. Κάποιος το είχε κοινοποιήσει και έγινε viral».

Η νεαρή δασκάλα προσπαθεί να κάνει κάτι δημιουργικό στην τάξη της κάθε εβδομάδα και περνάει το μήνυμα σε όλον τον κόσμο ότι η εκπαίδευση μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική μέσω του παιχνιδιού και της δημιουργικότητας.

Οι μαθητές της την λατρεύουν και ανυπομονούν κάθε μέρα τη στιγμή που θα έρθει η ώρα για το μάθημα της. Ένα μάθημα που ανοίγει τους ορίζοντες τους και εξάπτει τη φαντασία τους!