Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Αρουραίος νιώθει πως απειλείται και η επιλογή του ξαφνιάζει

Η Μαλαισία είναι μία από τις χώρες που αντιμετωπίζουν αρκετά μεγάλο πρόβλημα με τον έλεγχο του πληθυσμού των τρωκτικών στις πόλεις. Οι αρουραίοι είναι αρκετά κοινό θέαμα και οι πολίτες είναι αρκετά εξοικειωμένοι, αφενός με το θέαμα, αφετέρου με το κυνήγι τους.

Ένας άνδρας από τη Μαλαισία λοιπόν τράβηξε ο ίδιος ένα αρκετά περίεργο βίντεο απόλυτης τρομοκρατίας ενός μεγάλου τρωκτικού. Οι εικόνες δείχνουν έναν στριμωγμένο αρουραίο σε ένα κτίριο που μοιάζει με ανοικτή οικοδομή και τις αγωνιώδεις προσπάθειες του να ξεφύγει.

Το απίστευτο βίντεο κατέγραψε όλη την προσπάθεια του αρουραίου να αποφύγει τον άνθρωπο που τον πλησίαζε με απειλητικές διαθέσεις. Αυτό όμως που κάνει το στιγμιότυπο περίεργο είναι η επιλογή που κάνει ο αρουραίος. Αυτήν της πτώσης στο κενό.

Ενώ έχει στριμωχτεί στον τοίχο, καταφέρνει να σκαρφαλώσει στο παράθυρο και, αφού ρίχνει μία τελευταία ματιά πίσω του, βουτά στο κενό.

Σύμφωνα με ειδικούς ωστόσο η πτώση του αυτή ενδέχεται να μην ήταν θανατηφόρα καθώς μία από τις εντυπωσιακές δυνατότητες των αρουραίων είναι να επιζούν από ύψος μέχρι και 15 μέτρων.