Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

To Samsung Galaxy Note 10 θα έχει το ηχείο κάτω από την οθόνη



Μία πολύ ενδιαφέρουσα καινοτομία ετοιμάζει η Samsung για το επερχόμενο Galaxy Note 10, στον τομέα της απόδοσης του ήχου.

Σε αυτή τη φάση όλες οι σχετικές πληροφορίες προέρχονται από διαρροές που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να επιβεβαιωθούν, αλλά όλες συγκλίνουν ως προς το ότι το Samsung Galaxy Note 10 θα έχει τα ηχεία του κάτω από το γυαλί της οθόνης, γεγονός που θα οδηγεί σε πολύ καλύτερη εκμετάλλευση του πλαισίου γύρω από την οθόνη, καταργώντας ουσιαστικά την ανάγκη για bezels. H τεχνολογία που θα χρησιμοποιήσει το Samsung Galaxy Note 10 ονομάζεται Sound on Display, ή SoD εν συντομία και την έχουμε ήδη δει να βρίσκει εφαρμογή σε μοντέλα άλλων κατασκευαστών, όπως είναι το Huawei P30 Pro ή το LG G8 ThinQ.


 
 

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει από το λογαριασμό του Ice Universe στο Twitter,παρουσιάζεται το γυαλί της οθόνης του μπροστινού μέρους του Samsung Galaxy Note 10, το οποίο εκτιμάται ότι τόσο στην απλή έκδοση όσο και στο μοντέλο Pro θα έχει ανύπαρκτο χώρο για τα ηχεία, πράγμα που δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία Sound on Display. Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται για την ποιότητα του ήχου που θα μπορεί να προσφέρει η εν λόγω διάταξη, αλλά αρκετές πηγές αναφέρουν ότι δεν θα υπάρχει κανένας συμβιβασμός στο ηχητικό αποτέλεσμα είτε στην αναπαραγωγή της μουσικής, είτε στην ποιότητα των κλήσεων από το γεγονός ότι τα ηχεία θα βρίσκονται επί της ουσίας κρυμμένα κάτω από το γυαλί της οθόνης.

Μένει, φυσικά, να φανεί εάν θα επιβεβαιωθούν όλες οι φήμες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής για το Samsung Galaxy Note 10, αλλά όλες οι πληροφορίες δείχνουν ότι θα έχουμε να κάνουμε με μία Androidναυαρχίδα που θα χαρακτηρίζεται από τα high end χαρακτηριστικά της.