Νηστίσιμα γλυκά με αμυγδαλόψιχα
9
Απριλίου
2019
- 16:44
Τελευταία τροποποίηση στις 9 Απριλίου, 2019 - 16:44
Υλικά
Για την ζύμη
Φαρίνα 500 γρ
Ελαιόλαδο 130 ml
Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Νερό χλιαρό 150 ml περίπου
Για την γέμιση
Αμυγδαλόψιχα ψημένη 130 γρ (αμύγδαλα ασπρισμένα και περασμένα στο μπλέντερ)
Ζάχαρη 200 γρ
Μοσχοκάρυδο 1 κουταλάκι του γλυκού
Κανέλα 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Σιμιγδάλι 100 γρ ψιλό