Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ταξίδι στην Τήνο: Οι Έλληνες που μεταμόρφωσαν μία "χωματερή" σε παραλία!



Και όμως αγαπητοί μου η Τήνος πέρα από τον πλούτο των μοναστηριών και των εκκλησιών της θα λέγαμε , πως αποτελεί ένα από τα νησιά του Αιγαίου που η ομορφιά των παραλιών της και της γενικότερης ζωής προσελκύει χιλιάδες παραθεριστές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και όχι μόνο…

Εμείς είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε δύο καταπληκτικούς ανθρώπους ,οι οποίοι κατάφεραν να μετατρέψουν μια χωματερή ,ναι καλά ακούτε ,μια χωματερή  σε ένα πανέμορφο «beach bar» που περικλείεται από μια υπέροχη και καθαρή παραλία.

Στον Πάνορμο της Τήνου δύο φίλοι αποφάσισαν να μετατρέψουν ένα χώρο σκουπιδιών και έρημο σε επίγειο παράδεισο για μικρούς και μεγάλους. Συναντήσαμε λοιπόν τους δύο φίλους , το  Μάνο Μαρμαρινό και το Στέφανο Καλαμπόγια και μιλήσαμε μαζί τους για το εγχείρημα αυτό που νίκησε την κρίση στην περιοχή τους.

Απολαμβάνοντας το υπέροχο κοκτέιλ που μας ετοίμασε ο Στέφανος μιλήσαμε με το Μάνο όπου μας είπε και την ιστορία της δημιουργίας αυτής της παραλίας και ταυτόχρονα της επιχείρησης τους . Συνομιλώντας αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι πως οι φίλοι αυτοί αντικατόπτριζαν τη δύναμη και τη θέληση της ανθρώπινης φύσης που να είναι βέβαια φιλική προς το περιβάλλον.

Μια εικόνα, χίλιες  λέξεις…Σας αφήνουμε να το απολαύσετε …

Η επιχείρηση αυτή λειτουργεί επιτυχώς 5 χρόνια και έχει σκοπό για καινούργια πράγματα όπως μας διαβεβαίωσαν οι ιδιοκτήτες της .!Πως λοιπόν να μην επισκεφτείς ξανά αυτό το μέρος και ειδικά αυτό  το νησί που ξέρει να εκτιμά την ομορφιά του...