Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Φρικιαστικό έγκλημα: Έκοψε το κεφάλι του φίλου του με κουζινομάχαιρο και το πέταξε από το παράθυρο



«Ποδαρικό» με το απόλυτα φρικιαστικό έγκλημα έκανε η ρωσική αστυνομία στην πόλη Veliky Novgorod, όταν ένας μεθυσμένος άντρας έκοψε το κεφάλι ενός φίλου του με κουζινομάχαιρο και πέταξε το κεφάλι από το παράθυρο, στη μέση του δρόμου.

Το θρίλερ διαδραματίστηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά μόλις σήμερα η ρωσική αστυνομία ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης.
 

Ο 40χρονος άνδρας είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με το θύμα, πριν προβεί στη φρικιαστική του πράξη. Ο ίδιος συνελήφθη από την αστυνομία και έδειξε να έχει μετανιώσει για την πράξη του, λέγοντας πως θα συνεργαστεί απόλυτα, ώστε να γίνουν γνωστές όλες οι πτυχές της δραματικής αυτής ιστορίας.

Όπως έγινε γνωστό, μετά την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, οι δύο άνδρες επιτέθηκαν ο ένας στον άλλον με μαχαίρι. «Νικητής»« βγήκε ο 40χρονος, ο οποίος ωστόσο το... προχώρησε, αποκεφαλίζοντας το φίλο του.

Μάλιστα, ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει από το... μπαλκόνι σε διπλανή πολυκατοικία, αλλά έγινε αντιληπτός από τους κατοίκους, οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.