Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Michelle Obama - «BECOMING - Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ»



Η πρώην Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, αποκάλυψε σήμερα στον λογαριασμό της στο Instagram το εξώφυλλο της πολυαναμενόμενης βιογραφίας της, «BECOMING – Η Δική μου Ιστορία», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 13 Νοεμβρίου, 2018. Ο τίτλος του βιβλίου στα Αγγλικά είναι “BECOMING”.

Η Michelle Obama επέλεξε για φωτογραφία εξωφύλλου του βιβλίου της, μια λήψη από τη φωτογράφηση που έγινε φέτος στην Ουάσιγκτον, από τον διάσημο φωτογράφο πορτρέτων Miller Mobley. Το styling της φωτογράφησης επιμελήθηκαν οι Meredith Koop, Carl Ray, και Yene Damtew, ενώ το εξώφυλλο του βιβλίου σχεδίασε ο Christopher Brand, Αντιπρόεδρος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του εκδοτικού οίκου Crown Publishing Group.

Προχωρώντας στην αποκάλυψη του εξωφύλλου του βιβλίου της, η Michelle Obama μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram τέσσερις ανέκδοτες οικογενειακές φωτογραφίες που απεικονίζουν στιγμές από το προσωπικό της ταξίδι, το οποίο την διαμόρφωσε ως προσωπικότητα.

H Michelle Obama (@michelleobama) δήλωσε σχετικά: “Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι με όλους εσάς το εξώφυλλο του BECOMING. Η διαδικασία συγγραφής αυτού του βιβλίου είχε ιδιαίτερα προσωπικό και διαφωτιστικό χαρακτήρα για μένα. Καθώς προετοιμάζομαι να μοιραστώ μαζί σας το «BECOMING» αυτό το φθινόπωρο, ελπίζω ότι και όλοι εσείς θα αναλογιστείτε την δική σας προσωπική ιστορία και είμαι βέβαιη ότι θα σας βοηθήσει να γίνετε αυτό που φιλοδοξείτε.
Η δική σας ιστορία είναι κάτι δικό σας που πάντα θα ανήκει σε σας.”

Το βιβλίο της Michelle Obama θα εκδοθεί στην Ελλάδα σε έντυπη και σε ψηφιακή μορφή από την ΑΘΕΝS BOOKSTORE PUBLICATIONS, και ταυτόχρονα σε 25 γλώσσες, σε όλον τον κόσμο.

Στην αυτοβιογραφία της, ένα βαθυστόχαστο έργο συναρπαστικής αφήγησης, η Michelle Obama προσκαλεί τους αναγνώστες στον προσωπικό της κόσμο, εξιστορώντας τις εμπειρίες που την διαμόρφωσαν – από την παιδική της ηλικία στο Σάουθ Σάιντ του Σικάγο, την εποχή που ως στέλεχος εξισορροπούσε τις απαιτήσεις της μητρότητας με αυτές της εργασίας, ως την εποχή που ζούσε στην πιο διάσημη διεύθυνση στον κόσμο. Με αδιαμφισβήτητη ειλικρίνεια και πνευματώδη ζωντάνια περιγράφει τους θριάμβους και τις απογοητεύσεις της, δημόσιες και ιδιωτικές, ξεδιπλώνοντας ολόκληρη την ιστορία της όπως την έχει ζήσει – με τις δικές της λέξεις και υπό τους δικούς της όρους. Ζεστή, συνετή και αποκαλυπτική. Το βιβλίο της “Becoming Η Δική μου Ιστορία” είναι ένας ασυνήθιστος, ενδόμυχος απολογισμός από μια γυναίκα με ψυχή και περιεχόμενο, που έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες και η ιστορία της μας εμπνέει να κάνουμε το ίδιο.

Κατά την έκδοση του βιβλίου η Michelle Obama θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις Η.Π.Α. και ανά τον κόσμο. Σχετικές λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν.

Η Αγγλική έκδοση του BECOMING θα εκδοθεί στις Η.Π.Α.και στον Καναδά από την Crown Publishing Group/Penguin Random House, και στο Ηνωμένο Βασίλειο και στα Βρετανικά Υπερπόντια Εδάφη από τη Viking/Penguin Random House UK. Το βιβλίο θα εκδοθεί μεταφρασμένο σε 24 γλώσσες, Ισπανικά (Plaza & Janés/Penguin Random House Grupo Editorial); Γερμανικά (Goldmann Verlag/Verlagsgruppe Random House); Πορτογαλικά Βραζιλίας (Objetiva/Companhia das Letras); Πορτογαλικά (Objectiva/Penguin Random House Portugal); Καταλανικά (Rosa dels Vents/Penguin Random House Grupo Editorial); Γαλλικά (Editions Fayard); Αλβανικά (Dudaj Publishing); αραβικά (Hachette Antoine/Naufal); Κινέζικα (Business Weekly Group); Τσέχικα (Argo); Δανικά (Lindhardt og Ringhof); Ολλανδικά (Hollands Diep); Φινλαδικά (Otava Publishing Company); Εβραϊκά (Yedioth Books); Ουγγρικά (HVG Publishing Co.); Ιταλικά (Garzanti); Ιαπωνικά (Shueisha); Κορεάτικα (Woongjin Think Big Co., Ltd.); Λιθουανικά (Alma Littera); Νορβηγικά (Cappelen Damm); Πολωνικά (Agora Publishing House); Σουηδικά (Bokförlaget Forum); και Βιετναμέζικα (First News – Tri Viet Publishing Co., Ltd.).
# # #
Η ΑΘens Bookstore Publicatios είναι μια καινούργια εκδοτική εταιρία η οποία ξεκίνησε πρόσφατα την δραστηριοποίησή της στην Ελληνική Αγορά με την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου για τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο με τίτλο «ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ – Αποστολή και Όραμα». Προγραμματίζει, επίσης, την έκδοση της βιογραφίας του Πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό, καθώς και βιβλία Ελλήνων συγγραφέων τα οποία πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα.