Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Β. Κικίλιας: Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τη βούληση του λαού στα εθνικά θέματα



Στην αδιαφορία της κυβέρνησης απέναντι στη βούληση του λαού σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, αποδίδει τις αποδοκιμασίες υπουργών, βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ανά την Ελλάδα ο τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας ότι «ο ελληνικός λαός έχει άλλον αξιακό κώδικα από αυτόν που πίστευε η κυβέρνησή του».

Υποστήριξε επίσης ότι κατά τον ίδιο τρόπο η κυβέρνηση δείχνει να χειρίζεται το θέμα του Αιγαίου και τα ενεργειακά.

 
 

«Μια φτωχοποιημένη ελληνική κοινωνία, με μια διαλυμένη και υπερφορολογημένη μεσαία τάξη, δεν ξεχνά τα εθνικά θέματα και τις πατριωτικές της ευαισθησίες και δεν "τσιμπάει" με τα επιδόματα φτώχειας που μοιράζει ο κ. Τσίπρας τους τελευταίους μήνες», πρόσθεσε ο κ. Κικίλιας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αναφορικά επίσης με το «Μακεδονία ξακουστή», παρατήρησε πως «είναι ένα εμβατήριο που ακούγεται σε όλες τις στρατιωτικές μας παρελάσεις. Κυκλοφόρησε μια φήμη περί προφορικής εντολής απαγόρευσης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, στο πλαίσιο εφαρμογής της συμφωνίας των Πρεσπών. Ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα, κάθε Έλληνας πολίτης είναι ελεύθερος να το τραγουδήσει».

Και συμπλήρωσε: «Αν ο κ. Τσίπρας θέλει αντιδημοκρατικά να το απαγορεύσει, οι πολίτες θα επιλέξουν να μη διαγράψουν την Ιστορία, τις παραδόσεις μας και τους μακεδονικούς αγώνες».