Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Λοβέρδος για Σκoπιανό: Πασχίζουμε να μην διασπαστούμε στο Κίνημα Αλλαγής



«Περιμένουμε να μας δοθεί το πραγματικό κείμενο της συμφωνίας για το όνομα των Σκοπίων, προκειμένου να τοποθετηθούμε», τόνισε μιλώντας στον «Θέμα 104,6», ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, σημειώνοντας ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό για αυτά που λέει.

«Αν δεν δούμε το κείμενο της συμφωνίας, δεν έχουμε υποχρέωση να πούμε την γνώμη μας. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό για αυτά που λέει», ανέφερε συγκεκριμένα.

Όπως είπε ο κ. Λοβέδρος, «στην συζήτηση που θα γίνει την Παρασκευή, εκεί έχουμε υποχρέωση να πάρουμε θέση».

Σχολιάζοντας τις διαφορετικές απόψεις μέσα στο Κίνημα Αλλαγής για το θέμα της συμφωνίας με τα Σκόπια, ο κ. Λοβέρδος, ανέφερε: «Πασχίζουμε να μην διασπαστούμε. Συνεπώς δεν θέλω να εξηγήσω την στάση των συναδέρφων μου και των συντρόφων μου. Αυτή η προσπάθειά μας να μείνουμε ενωμένοι και να μην προσβάλουμε όλους εκείνους που ήρθαν και ψήφισαν. Έχουμε δώσει τον λόγο μας, να είμαστε ενωμένοι. δεν είναι ώρα τώρα να μπω σε αυτόν ο διάλογο».

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν μπορεί να υπάρξουν δυο διαφορετικές στάσεις μέσα στο Κίνημα. «Δεν εννοώ δυνατότητα δυο διαφορετικών στάσεων στο θέμα. Αλλιώς νοθεύεται το μήνυμα και σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της κοινωνίας να είμαστε ενωμένοι. Ο δρόμος είναι ένας», ανέφερε.