Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Τα πρωτότυπα μανικιούρ των αθλητριών στο Λονδίνο

Μπορεί να πρέπει να είσαι 100% προσηλωμένες στον στόχο τους, ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό την μεγάλη στιγμή, αλλά οι αθλήτριες στον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Λονδίνο είναι στιλάτες από την κορυφή μέχρι τα... νύχια!

Έχοντας δώσει έμφαση σε μικρές λεπτομέρειες, μιας και οι διαγωνιζόμενες φορούν συγκεκριμένα ρούχα, ο φωτογραφικός φακός έκανε ζουμ στα νύχια, τα τατουάζ και τα περίεργα χρώματα στα μαλλιά.

Το μανικιούρ στα χρώματα του Καναδά της Anicka Newell

Με τις διαγωνιζόμενες να «ψηφίζουν» τα πολύ μακριά νύχια, οι περισσότερες προτίμησαν να τα βάψουν με τα χρώματα της σημαίας τους ή της στολής τους, αν και οι υπερβολές όπως τα μανικιούρ με στρας και τα γκλίτερ δεν έλειψαν.

Ένα ιδιαίτερο μανικιούρ έκανε και η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία έβαψε με κόκκινο και μπλε τα νύχια της εναλλάξ, κάνοντας και σχεδιάκια.

Τα πολύχρωμα νύχια της Κατερίνας Στεφανίδη

Από την άλλη, οι αθλήτριες δεν ξέχασαν να «εξοπλιστούν» με τα τυχερά τους γούρια, ενώ τα τατουάζ και τα αξεσουάρ με τους κύκλους των Ολυμπιακών Αγώνων είχαν την τιμητική τους.

Οι μαύρες αθλήτριες τράβηξαν πάλι όλα τα φλας με την πρωτότυπη κόμμωσή τους με τις περισσότερες να προτιμούν τα μακριά μαλλιά ράστα, ενώ το έντονο μακιγιάζ μερικών λευκών δεν πέρασε απαρατήρητο από την κάμερα.

Η Βραζιλιάνα Rosangela Santos με σκουλαρίκια με σήμα τους Ολυμπιακούς

Βέβαια, από ότι φαίνεται όλα αυτά ήταν μάλλον θέμα ψυχολογίας, με την καθεμία στιβίστρια να δίνει το δικό της show πάνω στο ταρτάν.

 

Το τατουάζ με τους κύκλους των Ο.Α της Anicka Newell

Τα μπλε νύχια της Μόρις

Η Τιαμ με λευκά νύχια

Η μπλε αλογοουρά της Μόρις

Τα ασπρόμαυρα νύχια της Eliza McCartney από τη Ν. Ζηλανδία

Το πορτοκαλί μανικιούρ της Ολλανδέζας Nadine Visser