Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Πανάκριβη, πολυτελής τουαλέτα... Louis Vuitton

Θα καθόσασταν σε μια τουαλέτα από τσάντες Louis Vuitton; Εάν ναι τότε θα σας κοστίσει ακριβά, αλλά δεν είναι αδύνατον - απλά πολύ κιτς. 

Η Illma Gore μια καλλιτέχνις με καταγωγή από τις ΗΠΑ και την Αυστραλία έκανε αυτή την πολυτέλεια πραγματικότητα.  Εργάστηκε για τρεις μήνες και χρησιμοποίησε 24 διαφορετικές τσάντες αξίας 15.000 δολαρίων συνολικά, συμπεριλαμβανομένης μιας βαλίτσας αξίας 3.000 δολαρίων.  

 

Για την ώρα η τουαλέτα δεν βρίσκεται σε κάποιο σπίτι, αλλά στο εκθεσιακό κέντρο Tradesy της Santa Monica της Καλιφόρνια.        

Το μοναδικό αυτό κομμάτι θα περάσει σε οποίον πληρώσει 100.000 δολάρια για να γίνει ιδιοκτήτης του και όπως αναφέρεται είναι αχρησιμοποίητο.   Ενώ η ιδέα μιας τουαλέτας Louis Vuitton μπορεί να φαίνεται υπερβολική και προκλητική, στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά αντικείμενα που έχουν κινηθεί στο ίδιο μήκος εξτραβαγκάντζας.  

Για παράδειγμα αν έχεις μια τέτοια τουαλέτα, τότε και το χαρτί υγείας θα πρέπει να είναι ανάλογο...     Ενώ αν θέλετε πολυτέλεια μέχρι τέλους τότε υπάρχει και αυτό....