Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Χάρι - Μέγκαν: Το «άσχημο προαστιακό εξοχικό, ένα στοιχειωμένο σπίτι» που τους έκανε δώρο η Βασίλισσα;

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον βασιλικό γάμο που θα γίνει στις 19 Μαΐου, και οι καλεσμένοι εκτός από τι θα φορέσουν ψάχνουν και το δώρο που θα κάνουν στον πρίγκιπα Xάρι και την Μέγκαν Μαρκλ.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει ζητήσει αντί για δώρα οι καλεσμένοι να κάνουν δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, αλλά η βασιλική οικογένεια, όπως είναι λογικό, θα κάνει τα δικά της δώρα στους νεόνυμφους. Αρχής γενομένης από τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία ετοιμάζει ένα... πολύ καλό δώρο γάμου.

REUTERSREUTERS

Όπως έγινε γνωστό η βασίλισσα Ελισάβετ θα κάνει δώρο στους μελλόνυμφους ένα σπίτι. Συγκεκριμένα, η βασίλισσα Ελισάβετ παραχωρεί στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, ως δώρο γάμου, το York Cottage, ένα σπίτι στο βασιλικό κτήμα του Sandingham.

Η κίνηση αυτή της βασίλισσας Ελισάβετ δεν προκάλεσε έκπληξη στη Βρετανία, καθώς όπως λέει ο βασιλικός βιογράφος Ντουνκάν Λαρκόμπ «η βασίλισσα έχει τη συνήθεια να κάνει δώρο σπίτια».

Αυτή την περίοδο ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ζουν στο Nottingham Cottage που βρίσκεται μέσα στο Ανάκτορο του Κένσινγκτον. Όμως σύντομα θα κληθούν να μετακομίσουν στο δικό τους σπίτι, το οποίο προφανώς θα είναι το York Cottage.

REUTERSREUTERS

Ομως πριν βιαστείτε να ζηλέψετε το ζευγάρι για την τύχη του, πρέπει να μάθετε ότι το σπίτι αυτό περιγράφεται από πολλούς “το σπίτι από την κόλαση”.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το York Cottage είναι άσχημοστοιχειωμένο και έχει περιφρονηθεί από τους γαλαζοαίματους εδώ και πολλά χρόνια.

By The Giant Puffin at English Wikipedia, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=10525964By The Giant Puffin at English Wikipedia, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=10525964

Το York Cottage είναι μια μικρή βίλα που περιτριγυρίζεται από δένδρα δάφνης και ροδόδεντρα, έχει μέσα του μια λίμνη.

Η Μέγκαν που έχει μεγαλώσει σε μια ηλιόλουστη πολιτεία της Αμερικής, θα αναγκαστεί να ζήσει σε μια εξοχική κατοικία που περιγράφεται ως ένα «άσχημο προαστιακό εξοχικό σπίτι» και «ένας τόπος που δεν έχει καμιά αξία».

 

 

Στο ίδιο μάλιστα κτήμα βρίσκεται το σπίτι που η βασίλισσα, είχε κάνει δώρο γάμου στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και στην Κέιτ Μίντλετον. Ο λόγος για το περίφημο Amner Hall στο οποίο ζούσαν μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στο Λονδίνο για να πάει στο σχολείο ο πρίγκιπας Τζορτζ, ο τρίτος διάδοχος του βρετανικού θρόνου και αυριανός βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας. 

Amner HallAmner Hall

Σπίτι ως γαμήλιο δώρο από τη βασίλισσα Ελισάβετ είχαν δεχθεί και ο πρίγκιπας Αντριου, το Sunninghill, αλλά και ο πρίγκιπας Κάρολος. 

REUTERSREUTERS