Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αρχοντικό 40 εκατ. δολ.είναι το δώρο του Κιθ Ούρμπαν στην Νικόλ Κίντμαν

Είναι xαρακτηριστικό ζευγάρι του Χόλιγουντ και μάλιστα πολυ αγαπημένο. Ο λόγος για την Νικόλ Κίντμαν και τον Κιθ Ούρμπαν.

Σύμφωνα με το περιοδικό Woman’s Day, ο γνωστός τραγουδιστής πρόσφερε ως δώρο στην αγαπημένη του ένα αρχοντικό στο Μανχάταν αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό, η αγορά έγινε για να μπορέσει η ηθοποιός να ακολουθήσει το όνειρό της στο Μπρόντγουεϊ.

Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε: «Η Νικόλ ενδιαφέρεται να κάνει παραστάσεις στο Μπρόντγουεϊ αλλά και τηλεοπτικά προγράμματα και η Νέα Υόρκη είναι πολύ καλύτερη από το Νάσβιλ».

Η πηγή ισχυρίστηκε επίσης πως η Νέα Υόρκη είναι ιδανική για τα παιδιά τους, την 9χρονη Σάντεϊ Ρόουζ και την 6χρονη Φέιθ Μάργκαρετ, ειδικά όσον αφορά στην εκπαίδευσή τους. «Έχει μερικά από τα κορυφαία σχολεία της χώρας και νομίζουν πως τα κορίτσια τους θα επωφεληθούν πραγματικά από την μετάβαση στο Μεγάλο Μήλο τώρα που μεγαλώνουν» πρόσθεσε.

Το ακίνητο, που καλύπτει έξι επίπεδα, ανήκε προηγουμένως στον αείμνηστο Μάικλ Τζάκσον. Διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, ευρύχωρη κουζίνα και απομονωμένη εξωτερική αυλή.

Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό είναι η μεγάλη σκάλα από ξύλο βελανιδιάς, ενώ οι εσωτερικοί χώροι προσδίδουν μια σύγχρονη αίσθηση, με ξύλινα πατώματα και λευκούς τοίχους.

Η μεγάλη αυτή χειρονομία του Κιθ Ούρμπαν έρχεται μόλις ένα μήνα μετά την κήρυξή της ως Γυναίκα της Χρονιάς 2017. Η 50χρονη ηθοποιός, με ένα πανέμορφο φόρεμα Christian Dior, ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο και φρόντισε να ευχαριστήσει τον Κιθ για την αμέριστη υποστήριξή του τα τελευταία χρόνια.

«Μου δίνει τόσο μεγάλη δύναμη και τόση αγάπη» είπε η Νικόλ, εξηγώντας πως χωρίς τον «εξαιρετικό» άνδρα της θα ήταν χαμένη. «Είμαι πολύ τυχερή και ξέρω πως πολλοί άνθρωποι σε αυτή την αίθουσα δεν το έχουν αυτό, αλλά εγώ το έχω και θέλω να το αναγνωρίσω» δήλωσε.