Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Η 9σέλιδη επιστολή παραίτησης του Κοτζιά στο στόχαστρο



Δεικτικό, φαρμακερό και ειρωνικό ήταν το πρώτο σχόλιο, αλλά και τα μηνύματα που έστειλε μετά την συνεδρίαση της Κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Έκανα την συμφωνία με την Πρώην ΓΔΜ κι έγινε εγώ πρώην υπουργός, είπε χιούμορ αρχικά, αλλά ρίχνοντας και το φαρμάκι του…

Η δεύτερη δήλωση του Νίκου Κοτζιά είχε ακόμη πιο ηχηρά μηνύματα με τον πρώην Υπουργό να καλεί το Μέγαρο Μαξίμου και συγκεκριμένα Τσίπρα και Καμμένο να δώσουν στην δημοσιότητα την 9σέλιδη επιστολή παραίτησής του στην οποία εξηγεί αναλυτικά τους λόγους που αποφάσισε να παραιτηθεί.

Η τοποθέτηση αυτή ωστόσο, αφορά κυρίως την απάντηση που όφειλε ο κ. Κοτζιάς στον κυβερνητικό Εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος είχε δηλώσει ότι η παραίτηση του κ. Κοτζιά του είναι ακατανόητη. Πάντως, είναι απορίας άξιο πότε ο κ. Κοτζιάς πρόλαβε να γράψει μέσα σε λίγες ώρες μια επιστολή εννέα σελίδων.

Ίσως και να την είχε έτοιμη. Να σημειωθεί ότι πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν την επόμενη κίνηση του Μεγάρου Μαξίμου κι αν θα κάνει έστω και μια φορά το χατίρι του Νίκου Κοτζιά, δίνοντας στην δημοσιότητα την επιστολή της παραίτησής του.