Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Γιατί κέρναγε η Ντόρα Μπακογιάννη στη Βουλή



Τα κέφια της είχε τις προάλλες η Ντόρα Μπακογιάννη στη Βουλή. Απτόητη από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της, εμφανίστηκε στο Εντευκτήριο συνομιλώντας με συναδέλφους της και δημοσιογράφους σχετικώς με το νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας.

«Η πρόταση του Κυριάκου είναι πολύ σοβαρή και τεκμηριωμένη επιστημονικά έλεγε» καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ στις αρχές Ιουλίου είχε συναντηθεί επί μακρόν με τους εκπροσώπους της διεμφυλικής κοινότητας και ακολούθως ανέθεσε σε επιτελική ομάδα συνεργατών του την κατάρτιση πλαισίου πολυεπίπεδης στήριξης αυτών των ανθρώπων ώστε να υπάρχει χρεία της πολιτείας για την επίλυση των νομικών , ασφαλιστικών και άλλων ζητημάτων που ανακύπτουν σε γραφειοκρατικό επίπεδο από τέτοιου είδους μεταβολές.

Κι ενώ η συζήτηση είχε ανάψει, η Ντόρα κάλεσε τους συνομιλητές τους να παραγγείλουν καφέδες , χυμούς κτλ λέγοντας τους εύθυμα: «Σήμερα κερνάω, πρώτη φορά στην οικογένεια Μητσοτάκη ήλθε ξανθός απόγονος».

Ο εγγονός της, του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη, είναι ξανθός σε αντίθεση με το … μελαχρινό DNA των Μητσοτάκηδων.

«Και ο Κώστας μου ανοιχτόχρωμος ήταν όταν γεννήθηκε αλλά αυτό το παιδί είναι το κάτι άλλο» ανέφερε περιχαρής. Άλλωστε η Ντόρα βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο μαιευτήριο στο πλευρό της μαμάς «ακτινοσκοπώντας» με το έμπειρο μάτι το ξανθό μωρό…